Back to Question Center
0

Zaštita uređaja od infekcije spyware-a: savjeti iz Semalt

1 answers:

Pošto su se pojavili e-mailovi, spam je bio web catchword. Kako to možemo precizno definisati? U jednostavnim terminima, elektronska pošta spama se odnosi na vrstu sadržaja koji nije potreban od strane primaoca. U većini slučajeva, to je samo jedna e-pošta sa oglasima, koja se šalje na razne adrese koje nikada nisu pretplaćene na primanje takvog sadržaja. Spameri preferiraju da koriste pristupe kao što su kupovina listi adresa, lažni konkursi, programi za berbu e-pošte i lažne besplatne ponude s ciljem izgradnje njihovih email adresa.

Oliver King, stručnjak Semalt Digital Services, pruža vam tačan vodič za zaštitu neželjene pošte i virusa.

Prodavci rezervnih delova Servisi

Problemi izazvani od Spam Mail-a

Postoji bezbroj razloga zbog kojih treba izbjeći spam poštu - car appraisal guides. Neki od scenarija koji zaista uznemiravaju uključuju mogućnost da ćete rizikovati krađu identiteta ili dozvoliti hakeru da učita malware i viruse u svoj gadžet. U najgorim okolnostima, čak ćete se možda i optužiti za web zločine ako pomažete spameru nesvesno..Takve situacije uključuju rukovanje ukradenim predmetima ili pranje novca. Najbolji pristup za spam poruku je jednostavno brisanje. Kao zajednički pojam, kada nađete nešto što vam se čini tako dobrim što vas podstakne da se pretplatite, samo je izbegavajte.

Kako se zaštitite od neželjene pošte

Iako može biti teško izbegavati neželjene pošte u potpunosti, ali možete značajno smanjiti i čak iskoreniti količinu neželjene pošte koja dolazi u vaš prijem pošto koristeći efikasne aplikacije protiv neželjene pošte. Uz napredak u softverskoj inteligenciji, većina anti-spam filtera može robotski otkriti koji je sadržaj legitiman i koje su poruke spam sa ograničenim ljudskim smetnjama. U slučaju da filter neželjene pošte ne otkrije spam poruku, vlasnik e-pošte može označiti sadržaj. Na taj način filter može prepoznati novu pretnju.

Prodavci rezervnih delova Servisi

Postavljanjem efikasne aplikacije za zaštitu od bezbednosti na internetu, možete u velikoj mjeri smanjiti pretnje spam-e-pošte tako što ćete osigurati da se ne uspije do vašeg prijemnog poštanskog sandučeta i drugih kritičnih foldera. Štaviše, većina aplikacija za bezbednost interneta osigurava da su korisnici zaštićeni od pretnji od phishing-a, što može biti odlično u situacijama kada se e-pošta smatra da je istinita kada nije. Zahvaljujući činjenici da su ti zahtevi za elektronskim poštom za bančne podatke, zaštita od phishing-a je važna karakteristika u svim anti-spam alatima.

Relevantnost vezane za sigurnost aplikacija

Prilikom kupovine anti-spam softvera, važno je odabrati paket koji je u paketu sa antivirusnom zaštitom, pošto deo neželjene pošte dominira malverom i virusima. Instaliranjem jedne softverske aplikacije na računaru, pojednostavljujete proces obezbeđivanja podataka, a isto tako poboljšate pouzdanost vašeg sistema. Iako programi protiv neželjene pošte imaju sposobnost da preusmeravaju sadržaj iz vaših sandučeta, posedovanje konkretne antivirusne aplikacije pomaže u zaštiti računara kada slučajno otvorite neželjenu poruku.

November 28, 2017