Back to Question Center
0

SEO & Content Marketing - Semalt Dijelovi Razlika koju morate naučiti

1 answers:

U bilo kom elektronskom poslovanju, digitalni marketing može biti srce sve većih klijenata.Na primjer, internet prodavci koriste osnovne tehnike kao što su Search Engine Optimization (SEO) ili Content Marketing. Kako god,znajući razliku između SEO-a i marketinga sadržaja ne može biti vrlo lako. Postoji mnogo sličnosti između ove dve metodepreuzimanje online klijenata. Da bismo bili specifičniji, SEO je u suštini marketing sadržaja - win 7 vps. Istovremeno, marketing sadržaja se takođe odnosi na SEO.

Da biste olakšali konfuziju, menadžer Success Customer of Semalt ,Lisa Mitchell, ima spisak različitih načina objašnjenja odnosa između SEO i marketinga sadržaja.

Prodavci rezervnih delova Servisi

Razlika između SEO i marketinga sadržaja

SEO i marketing sadržaja obično nisu integrisani. Bez obzira koliko ovočini se da dva činioca povezuju zajedno, neki od njihovih aspekata se preklapaju. Jedan od najvećih prodavaca sadržaja grešaka uverava se u taj sadržajmarketing eliminiše potrebu za SEO-om. Ova ideja može dovesti u zabludu i dovesti do toga da je web lokacija slabo rangirana zbog toga što ne pratiključne karakteristike dizajnirane za svaku od njih.

Ova greška je evidentna u načinu na koji se ljudi odnose na različite aspekteu svakom od njih. Na primjer, SEO znači tehnike digitalnog marketinga kao što su odgovarajuće pretraživanje ključnih riječi, stvaranje sadržaja, društvenimedijski marketing, povezivanje i dizajn sajta iznad ostalih parametara..Sa druge strane, marketing sadržaja isključivo uključuje stvaranje sadržaja.To je jedna od Googleova metoda rangiranja web stranice, uključivanjem aspekata kao što su relejnost sadržaja, dužine objavljivanja u blogu, virusnih SMMkao i neke oblasti SEO-a.

Kako se SEO i marketing sadržaja odnose

Gledanje SEO i marketinga sadržaja kao zasebnih entiteta može stvoriti pogrešnoutisak o dvoje. Pre svega, SEO je deo marketinga sadržaja, iako nije u potpunosti. Ova činjenica je očigledna zbog aspekata kao što supostavljanje sadržaja, meta tagove i meta opis, povezivanje društvenih mreža, kao i izbor i razvoj ključnih reči. Stoga, neke odovi aspekti se odnose, čineći dvoje od najefikasnijih internet marketing tehnika u deceniji.

U svakom aspektu marketinga ili SEOa, postoji tehnikadrugi. Da biste smanjili konfuziju, SEO i marketing sadržaja se na neki način razlikuju. Na primjer:

Prodavci rezervnih delova Servisi
  • SEO pokriva uski spektar kada je u pitanju stvaranje sadržaja i objavljivanjenego marketing sadržaja. Uključuje više tehničkih aspekata vođenja web stranice. Istovremeno, marketing sadržaja uključuje razvojsadržaj koji će zahtevati SEO za onlajn vidljivost.
  • Primjena SEO i marketinga sadržaja je različita. Na primer, SEO značiautomatizaciju određenih tehničkih aspekata marketinga sadržaja. Jedini način na koji marketing marketinga ima smisla je primena bilo kogSEO tehnike.

Zaključak

Za bilo koji online sajt da uspije da pobedi konkurenciju, i SEOi marketing sadržaja moraju imati. Na primjer, SEO ima mnogo dizajna i tehničkih karakteristika koje marketing marketing sadržaja treba raditioptimalno. U drugim slučajevima, SEO zavisi od informacija koje su dostupne samo u marketingu sadržaja. Određivanje razlike i poznavanjekoji može biti od suštinskog značaja za uspjeh na mreži. Kao rezultat toga, dve online tehnike marketinga su nezavisne i mogu pomoći u ocjeni aweb lokacija visoko u pretraživačima.

November 27, 2017