Back to Question Center
0

Semalt predstavlja najcenjenije Wiki članke ikada

1 answers:

Vrlo je lako pasti u wiki-rupu dok pretražujete Wikipedia. Možda biste potražili glumce koji su igrali najbolje uloge u holivudskim filmovima, a potom ste počeli da tražite svoje žene i utvrdili da nisu išli u srednju školu i rano započeli karijeru. Vikipedija je nedavno proslavila svoju 15. godišnjicu, a sajt počinje pružati informacije za decu koja rade svoje zadatke i domaći zadatak. Sa velikim brojem podataka i informacija na dohvat ruke, ovde, Oliver King, Semalt menadžer uspeha za kupce, zaokružio je najčudnije i najžešće Wiki članke svih vremena:

1. Vladimir Demikhov

Vladimir Demikhov bio je poznati i obnovljen naučnik koji je prvi put uveo koncepte transplantacije organa - îµî½ï…î´î±ï„î¹îºî· îºïîµî¼î± ï€ïî¿ïƒï‰ï€î¿ï… la roche posay. Od 1930. do 1950. vodio je nekoliko eksperimenata i preselio ljudsko srce u majmun. Kasnije je uspješno presadio glave pasa. Tokom šezdesetih godina, ovaj naučnik je mogao transplantirati glavu psa, pretvorivši ga u dvoglavu životinju. Veliko je verovanje da je dr. Robert White, neurohirurg koji je razvio transplantaciju glave na majmama, bio impresioniran Deminhovim radom.

2. Joyce Carol Vincent

Mrtvo tijelo Carol Vincenta pronađeno je u njenom stanu u Londonu, koji je izgledao čudno i neobično kao mrtvo tijelo koje leži tamo više od tri godine. Zbog činjenica da se računi plaćaju automatski, njena televizija i grejanje su trčali, a deo njene rentaže je plaćen, svi su vjerovali da je Džojs živ. Dani prije njene smrti, ova mlada dama prekinula je kontakte s rodbenicima i prijateljima.

3. Jennifer i June Gibbons

Bili su divni blizanci koji su odrazili pokrete jedni prema drugima i razgovarali jedni s drugima na način koji niko nikad nije mogao da razume. Uprkos pokušajima da ih razdvojimo slanjem u različite škole, blizanci su postali katatoni i izolovani sami dok se nisu ponovo ujedinili, a uskoro su postali zločinci i poslati su u bolnicu, gdje su proveli četrnaest godina. Jennifer se borila sa ozbiljnim komplikacijama i umrla od upale, a nakon toga je živio redovan život. 10)

4. Armin Meiwes

Ovaj nemački momak je postao ozloglašen zbog ubistva i jedenja osobe koja se predala Arminu na internetu. Objavio je oglas na sajtu, The Cannibal Café, gdje je Meiwes izjavio da traži nekog da bude ubijen i konzumiran. Muškarac iz Berlina, Bernd Jürgen Armando, odgovorio je na njegov oglas, a Miewes je amputirao Brandesov penis i pravilno kuvao.

5. Rođenje kovčega

Široko se smatralo kao post mortem fetalni ekstruzija i pripada priči o trudnici. Zbog modernog hemijskog očuvanja mrtvih tela i naprednih lekova, takvi slučajevi retko se javljaju. Međutim, u 15. veku, medicinske vlasti su prijavile takve incidente u velikom broju.

6. Roanoke Colony

Ova karta Roanokea je pronađena napuštena, a setup pripada Severnoj Karolini. Sir Walter Raleigh poslao je više od 100 kolonista za osnivanje grada u zalivu Chesapeake. Ovaj grad je predvodio John White. Kada je od Bele zatraženo da posjeti Roanokea da proveri naseljenike, pronašao je skelet i kolonija je tada nazvana kao Izgubljena kolonija.

7. Lista misterioznih nestanaka

Ova lista misterioznih nestanaka obuhvata mnoge ljude koji su nestali sa lica Zemlje i niko ne zna gde su otišli.

November 29, 2017