Back to Question Center
0

Semalt deli uvjerljive ideje za rješavanje hakerskih napada

1 answers:

Svaki pristup e-trgovine mora imati verodostojni nivo sigurnosti. Za vlasnika web stranice,odustajanje od hakera može biti jedan od najvažnijih aspekata vaše karijere. U većini slučajeva, hakeri su ciljali sajtove kojima bi se izvukliadmin panel kontrola, kao i relevantne podatke sa web stranica kompanije. Ove informacije mogu uključiti vrijedne informacije o klijentu kao ipodaci o kreditnoj kartici.

Pravljenje rezervne kopije vaše web stranice može biti dobra stvar - logomarca correios rastreio. Uvek možete dobiti povrataku slučaju da se ceo proces sruši. Sigurnost vaših informacija o kupcima leži u rukama vas kao web stranice kompanijeadmin. Kao rezultat toga, pustite čitav zadatak pretraživača i procese pretraživanja da se spuste.

Jack Miller, viši menadžer uspeha za kupce Semalt ,opisuje neke od načina za zaštitu vaše web lokacije od hakera:

Koristite bezbedne lozinke

Jedan od najlakših načina za osiguranje sigurnosti vaše stranice je korištenjesigurne lozinke. Svaki haker počinje sa zadatkom da pokuša da pogodi lozinku. Zajedničke lozinke kao što su 12345 su nebezbedne i mogu biti nečijilako pretpostaviti. Takođe je mudro da ne koristite reči koje osoba može pogoditi. Svaka osoba koja pristupa vašoj web lokaciji mora imati sigurnu lozinku. Aslaba lozinka povećava ranjivost vaše web lokacije hakera.

Kodiranje..

Neke loše kodirane web stranice su osetljive na neke jeftine eksploatacije. Prilikom projektovanjavaš sajt, važno je koristiti strukturu kodiranja koja ne može dopustiti prodiranje sa različitih krajeva. Dobar primer su neke PHP web stranice.Ovi sajtovi su toliko nesigurni da skoro svako sa Linux uređajem sigurno može doći do baze podataka. Štaviše, jednostavnim alatima kao što je Havij iliOkvir za izvršavanje preglednika (BeeF) može biti u mogućnosti pristupiti udaljenoj bazi podataka bez potrebe za korištenjem administratorske lozinke.

Koristite HTTPS.

Korišćenje zaštite površinskog sloja za URL adrese može osigurati vaše korisnike od nekihnajlakši hack pokušaji. HTTPS može pomoći osobi da ima sigurnost i sigurnost prilikom pružanja povjerljivih ličnih podataka web lokaciji. Ovoneka vrsta sigurnosti nije moguća kod drugih onlajn hosting protokola. Takođe je važno senzibilizirati posetioce o ovoj vrsti sigurnosti.

Koristite sigurnosne dodatke.

Kada hostujete veb lokaciju i automatizujete SEO, postoje neki dodatci koji moguobezbedite rad vaše web stranice. Na primjer, neki ljudi mogu koristiti alatku BulletProof Security ili čak iThemes Security. Ovi alati mogusortirajte sve ranjivosti prisutne u bilo kojoj platformi ili aplikacijskom programskom interfejsu.

Zaključak

Bezbednost web stranice i njegovih klijenata se oslanja na njegovu sposobnost da se drži daljehakeri. Hakeri mogu ciljati lokacije za različite faktore. Pre svega, oni mogu pripadati konkurentskoj kompaniji koja pokušava da donese vašu web stranicudole. U drugim slučajevima, one mogu biti osobe čije su namere nejasne, ali su sigurne da se zbunjuju sa načinom na koji vaša kompanija posluje.Kao rezultat, to može biti suštinski aspekt da se držite dalje od hakera, posebno sa stanovišta sajta. Ovaj vodič vam može pomoćiovo kao što sigurnost vaše stranice bude jako. Štaviše, vaši klijenti mogu ostati sigurni.

November 28, 2017