Back to Question Center
0

Optimizacija on-Page SEO-a za dostizanje vrijednosti na vašu web stranicu - istraživanje od Semalt

1 answers:

Za bilo koji online posao, ključno je dobiti odgovarajuće pokrivanje posebno na internetu. Za internet prodavca, rezervacija snažnog prisustva na internetskim platformama, kao što su pretraživači i društveni mediji, obično je primarni cilj. U ovoj fazi se igra Optimizacija pretraživača. Cilj bilo koje SEO kampanje je generisanje kvalitetnog saobraćaja za vašu e-trgovačku veb lokaciju rezervacijom najviših pozicija u standardnom SERP-u od nekih određenih ključnih reči - continental continental contipremiumcontact 5. U tom pogledu, što se više pojavi na vašem sajtu, više osoba koje pretražuju te određene ključne reči vjerovatno će kliknuti na vašu stranicu.

On-Page SEO pomaže stranicama da steknu autoritet u rezultatima pretraživača kroz aspekte poput odabira ključnih riječi i stvaranja sadržaja. Web stranica koja se prvo pojavljuje ima 99% šansu da dobije najviše klikova, posebno kada je sadržaj relevantan. Međutim, ovaj zadatak nije jednostavan.

Lisa Mitchell, Menadžer Success Manager Semalt , opisuje nekoliko načina na koji možete optimizirati vašu SEO-stranicu:

Izbor ključnih reči

Kao i svaki drugi SEO izazov, primarni zadatak je pronaći konkurentne ključne riječi.Aplikacije kao što su Google AdWords i SEMrush mogu vam pomoći da pronađete ključne reči koje imaju slabu konkurenciju. Ključne riječi su od suštinskog značaja za korištenje uweb sadržaj. Ovde, koncept je da kada uključite ključne riječi u svoj web sadržaj, Google bokseri za indeksiranje indeksiraju svoj sadržaj i sadržajpojavljuje se u rezultatima pretrage Google sledeći put kada osoba klikne na vašu vezu..Ključne riječi moraju biti dostupne određenim dijelovima aweb stranica za postizanje ovog CTR-a. Na primjer, važno je uključiti ključne riječi na naslov stranice, meta opis kao i stranicusam sadržaj. AdWords ima funkciju koja pokazuje metriku i kvantitativnu analizu performansi ključnih reči.

Izbor sadržaja

Sadržaj bi trebalo da bude relevantan za nišu koju ciljate. Trebalo bi biti odgovarajuća postavka ključnih reči na toj stranici. Sadržaj bi trebao biti pristojne dužine, u zavisnosti od prikaza radne površine ili mobilnog prikaza.Uverite se da nemate dupli sadržaj na stranici koju optimizujete. Dupli sadržaj uvodi više URL-ova, smanjujući stranicu autoriteta kao i rangiranja.

Dizajn stranice

Da bi Google rangirao stranicu, on mora biti odgovoran, prijateljski prijatelj sa prijateljimarelevantan sadržaj. Google algoritam dodeljuje stranice prema nameri i iskustvu korisnika. Trebali biste kreirati web stranicu koja uključuje korisnika neko vreme, jednostavan za korišćenje, kao i jedan sa brzom brzinom učitavanja. Uključivanje neke veze sa društvenim medijima, kao i video snimaka može biti dodatakprednost.

Zaključak

Za svaki početak na mreži, određena količina digitalnog marketinga je od suštinskog značaja.Mnoge kompanije usvajaju tehnike SEO i uspevaju da mnoge kupce izvuku iz jednostavnih zadataka iz oblasti SEO i web stranica. Uspjetina mreži, neke bitne na stranicama SEO faktora potrebno je striktno pridržavanje. Na primjer, korisnici mogu dobiti stalan protok saobraćaja iz ključne riječiselekciju, kao i koristi od visoke stope konverzije uspešne SEO kampanje. Nakon što koristite gore navedene smernice, na mrežimarketing može biti veoma plodan. Ovi saveti ne samo da se primenjuju za dobivanje mnogih posetilaca, već takođe imaju ulogu u proizvodnji olova kao pretvaranje posetilaca u kupce.

November 27, 2017