Back to Question Center
0

Dođite Personalizzare E Marcare I Brevi Collegamenti - Azioni Semalt L'aggiornamento

1 answers:

Skraćenice vezu za društvene sajtove nikako nisu novi fenomen u sferi socijalne mreže. Međutim, do nedavno su brendovi u potpunosti shvatili potrebu prilagođenih skraćenica linkova u potrazi za više klikova i naravno da ispričaju svoju priču.

Umesto da koristite generičke kratke veze kao što su Google i Bitly, razmislite o načinu na koji možete sami da prilagodite kako biste kreirali kratke veze koje prikazuju vaš brend i ličnost. Samo priznajem, kratke veze koje nudi Bitli nisu toliko lepe, zar ne?

Pošto smo uzeli u obzir brojeve koji raste, pojavljuje se i nešto drugo. Većina ovih brendiranih i prilagođenih veza sadrži najnovije najnovije domene najvišeg nivoa (skraćeno kao TLD).

Zašto se ljudi prebacuju na TLD-ove? Ovi faktori, koje objašnjava Michael Brown, menadžer Success Customer Semalt , mogu pomoći da to odgovore - ventajas de servidores web.

    Neće se mešati na vašoj web stranici

Kada koristite neki domen da biste kreirali prilagođene skraćivače veza, neće se koristiti za bilo koju drugu svrhu osim toga. Ako ste planirali da koristite glavni URL kao skraćenica linkova, onda ste bili u šoku. Drago mi je što sada znate.

Postoji mnogo prednosti stvaranja jedinstvenih domena posebno za društvene mreže. Na primer, on pomaže vašoj analitičkoj alatkoj praćenoj vrsti saobraćaja koja je dovedena u aktivnosti društvenih medija i klikova. Osim toga, ne možete li pomisliti na bolji način davanja svoje društvene mreže svom posebnom karakteru, zar ne?

    Oni su relevantni za vaš sadržaj

Prilagodljive veze su jedna od mnogih prednosti korišćenja novih nadogradnji domena. Naravno, možete da usredsredite svoju kreativnost sa leve strane tačke kada kreirate staru TLD, iako je to ograničeno do određene mere. Ako ste medijski izvadak, ekstenzija .NEWS bi bila klasična. Fotografi mogu da skrivaju a..FOTO produžetak i tako dalje. Sada oslobodite svoju kreativnost i shvatite nešto cool.

    Pridružite se bandi

Velika imena u većim industrijama već koriste ovu taktiku. Brendirane veze povećavaju svijest o brandovima i izgrađuju povjerenje koje dovodi do boljeg angažmana i stope klikova. Savršen primjer bi bio Seattle News koji koristi st.NEWS. Isto važi i za StubHub (stub.live) i Chic-fil-A (chicfila.social). Ako su u pitanju takozvana velika oružja, zašto ste ostali?

    Brendirani kratki linkovi često grade poverenje

Razmislite o ovom scenariju, korisnik udara u kratku vezu sa vašom brand.TV ili brand.VIDEO vezom, šta misle? Recite mi da li oni neće imati poverenje u ono što imate da ponudite. Klijenti će vas videti sa novim svetlom - očito ćete biti profesionalac u vašoj niši. Neko ko zna šta rade. Statistički podaci ipak ne lažu - CTR za Bitly je bio 34% više nego kod generičkih veza. ReBrandly se ponudio 30% CTR.

Počinjemo

1. Proverite svoje domene. Identifikujte onu koju možete najbolje iskoristiti.

2. Identifikujte željenu web lokaciju za skraćivanje veza. Može biti Bitno ili ReBrandly ili bilo koja usluga.

3. Kada je domen potpuno integrisan, dobro je ići.

November 27, 2017