Back to Question Center
0

Kako pronaći najbolje lokacije za backlink sa visokim autoritetom?

1 answers:

S obzirom na značaj povratnih linkova kao značajnog faktora koji stvara istaknuto mesto na Googleovim rezultatima pretrage, to je pravo pitanje o najnovijim sajtovima za backlink za povezivanje sa i na. Najbolji izvori visokokvalitetnih povratnih linkova su web stranice sa visokom autoritetom za domene (DA), autoritetima stranica (PA), kao i rangom stranica (PR). Evo nekih sitnih resursa na društvenim medijima i top backlink sajtovima koji su vam preporučeni da uzmete u obzir za backlinking, pre svega: YouTube, Google Plus, Pinterest, Facebook, Twitter, LinkedIn, Wikipedia, Instagram, Slide Share, Vimeo, Reddit, Flickr, Delicious, Word Press, Quora, Tumblr itd.

top backlink sites

Da, ovi moraju biti dobro poznati po lavovom udeću modernih online korisnika. Štaviše, oni su zapravo najveća posećena mesta na svetu, zar ne? Ali šta ako kažem da još uvek ima mnogo odličnih mesta za dobijanje kvalitetnih povratnih linija, osim ovih? Pogledajmo nekoliko praktičnih načina da dobijemo jednako velike PR linkove. Sljedeće šeme često previdima previše vlasnika online vlasništva, pa čak i kvalifikovanih webmastera. Ovdje su: nudeći iskaze i povraćaj linkova ili korištenjem HARO-a da bi se upoznali sa top backlink sajtovima s jakim PR-om koji se uglavnom bave vijestima.

Nudenje preporuka

Nema potrebe da kažem da bi svaki posao voleo da ima što više svjedočenja od zadovoljnih klijenata. Kao i većina nas, verovatno ste nedavno uživali u nekom od odličnih proizvoda ili usluga, zar ne? Dakle, s obzirom na slanje iskaza, uverite se da će provajder kompanija imati vaš iskaz postavljen na početnoj stranici ili na bilo kojoj drugoj stranici za studije slučaja i svedočenja. Na taj način nećete čak ni morati zatražiti povratnu vezu na vašu web stranicu. Mislim da ćete to imati u gotovo svakom slučaju - samo da biste dokazali da vaš iskaz stvarno dolazi od stvarne osobe

Reclaiming Links

Reklamiranje je takođe odlično rješenje za lakše povratne linkove koji raditi. Idite da potražite sva pominjanja vaše kompanije, kao i proizvod ili uslugu vašeg poslovanja. Poenta je da pronađete one koja se još uvek pojavljuju bez vaše veze sa njima. Dakle, sve što vam treba ovde je samo slanje zainteresovanih osoba nekih ljubaznih i ljubaznih e-mail podsetnika kako biste bili sigurni da je vaš link uspešno dodan na svoje web stranice. Ako imate bilo kakvih komplikacija prilikom pronalaženja vašeg biznisa ili imena brenda, preporučujem da koristite online alate kao što su BuzzSumo ili Mention. net.

backlinks for website

HARO (Pomoć u izvještaju izvještača)

To je jedan od najpametnijih načina da se koristi od puno kvalitetnih veza s vrlo visokom težinom. U stvari, HARO vam može pomoći da isprobate najbolje pozadinske lokacije koje se uglavnom bave vijestima. Kada se prijavite, dobićete dnevne e-poruke od novinara koji uvijek trebaju nove projekte pisanja i nove ideje relevantne za vaše poslovanje ili blog. Ne oklevajte da odgovorite korisnim vrhom, prilagođenim vodičem ili vrednim uvidom. Na taj način, najverovatnije ćete biti uhvaćeni u vezu sa pouzdanih vesti ili medijskih sajtova Source . Zvuči odlično, a?

December 22, 2017