Back to Question Center
0

Da li vaš SEO sadržaj može biti generator povratne veze?

1 answers:

Kritična komponenta bilo koje online marketinške kampanje postaje relevantna i kvalitetna SEO povratne veze iz renomiranih web izvora. Možda je nešto komplikovano za nedavno uspostavljene web stranice kako bi dobili veze sa visokih PR lokacija ili stvarali veze sa istaknutim blogerima. Međutim, to nije razlog očajanja. Čak i neki iskusni prodavci imaju problema sa dobijanjem dobrih povratnih podataka. Zbog toga su stvoreni profesionalni backlink generatori kako bi se pojednostavio proces dobijanja kvalitetnih veza.

Strategija SEO je praktično beskorisna ako vaš sadržaj ne funkcioniše dobro online. Više od 80% vašeg uspeha u SEO strategiji zavisi od sadržaja koji objavljujete, zato je važno posvetiti posebnu pažnju vašem kvalitetu sadržaja i relevantnosti.

Dakle, ako vaš sadržaj služi kao generator povratne veze, ovaj članak će biti korisan za vas. Hajde da razgovaramo o nekim tehnikama optimizacije sadržaja koje će doprineti vašoj kampanji za izgradnju veze.

SEO pozadinske generacije tehnike

  • Kreirajte cool sadržaje, pružajući svojim čitaocima nešto novo
indiferentnost korisnika prema vašem sadržaju može se objasniti staljenošću, a ne jedinstvenost vaših tekstova. Kada vodite istraživanje tržišne niše, verovatno ćete pročitati članke konkurencije koji generišu puno akcija i članaka. Međutim, nije uvek dobra ideja samo napisati na istu temu da postane generator backlink-a, pošto su drugi sajtovi najverovatnije uradili iste i određena tema je već dostigla svoje granice. Zato ja preporučujem da ne pišete na iste teme kao i vaši konkurenti. Umjesto toga, kreirajte sasvim nove i inovativne ideje koje mogu biti značajno otkriće za vaše čitaoce. Osim toga, morate izbjeći samopromociju u sadržaju jer izgleda neprirodno i ne podiže interesovanje korisnika prema vašem brendu.

Google rangiranje danas se oslanja na kvalitet povratnih kopija nego na njihovu količinu. Zbog toga morate tražiti mogućnosti za izgradnju veza iz izvora visokih autoriteta. Istraživanje sajtova najviših autorskih domena kojima biste želeli da vaš sadržaj bude obrađen od banke može vam dati više novih ideja za odgovarajući sadržaj.

  • Obratite pažnju na svoju ciljnu grupu

Da biste koristili svoj sadržaj kao generator povratne veze, potrebno je da obratite pažnju na ciljanu publiku. Ako pišete svoj sadržaj sa korisnikom na umu, vi ga daju drugim web izvoru koji apeluju na istu ciljanu publiku kao i vi.


Da biste razumeli da li vaš sadržaj apelira na vašu publiku ili ne, potrebno je provesti sveobuhvatnu marketinšku analizu i istražiti potencijalne potrebe klijenata. Takođe možete ponovo proceniti namjere korisnika pisanjem članaka na osnovu novih relevantnijih pojmova za pretraživanje, jer čitaoci današnjih dana mogu postavljati dodatna pitanja. Uverite se da odgovarate na prave pitanja oko svakog ključnog reda da biste ostali relevantni.

  • Poboljšajte svoje delove

Da biste poboljšali rang položaj vaše stranice, možete učiniti vaše SERP odjeke relevantnije i samopouzdanje. Uvodni fragment SERP-a može povećati broj klikova i pomjeriti stranicu na stranicu sa rezultatima pretrage. Čak i ako dobro optimizirani odštrumenti ne utiču direktno na poziciju vaše web stranice na SERP-u, oni će služiti kao koristan pregled vašeg sadržaja za oba pretraživača i korisnike Source .

December 22, 2017