Back to Question Center
0

Da li su sada alati za indeksiranje backlink-a još uvek korisni?

1 answers:

Da li se i dalje pitate da li je sada vrijedan alat za indeksiranje backlink-a ili ne? Jednostavan odgovor je - da, jesu. I postoji puno razloga za potvrđivanje da - potrebno je pravilno indeksiranje biti potrebno za svaku web stranicu. Barem zato što su općenito rangirani za White-Hat SEO, oni su zapravo jeftiniji. Dakle, da se suočimo sa tim - usluge indeksiranja backlink-a zadržale su prvobitnu potencijalnost u 2017. godini, a očekuje se da će lavirski udio eksperata za SEO zadržati njihovu relevantnost u doglednoj budućnosti. Zbog toga ću imati kratak pregled najupečatljivijih sugestija vezanih za lokalne poslovne citate, saopštenja za medije, sindikalne mreže i koncept "negativnog SEOa" koji zahteva trenutni indexer backlink-a radi još više.

backlink indexer

Lokalni biznis citati

Pre bilo čega drugog, lokalna poslovna citiranja nikada ne treba zanemariti, posebno u vezi sa većinom regionalnih online projekata ili malih poslova. Samo zato što čak i potpuno legitimne i velike autoritativne povratne linije neće verovatno ući u Google u kratkom roku. Zašto? Problem je u tome što se lavovski udeo srodnih opisa sadržaja često koristi u podnescima više puta. A zašto ne bi trebalo da preuzmete razumnu prednost nad svojim bliskim takmičarima i da preuzmete vođstvo? Dakle, alatke za indeksiranje backlink-a vredi koristiti bar zato što je vašoj web lokaciji potrebno više indeksiranja citata, bez ikakvih od njih neprimećenih od strane pretraživača.

Saopštenja za javnost

Stvar je u tome što skoro svaka odlazna veza iz saopštenja za javnost je samo citiranje ili zapravo bezindeks. Zašto? Jednostavno zato što glavni pretraživači kao što je Google sama znaju da svako može platiti lanac saopštenja za javnost. Kao rezultat toga, lako možete dobiti stotinu povratničkih linija iz saopštenja za medije na medijima sa visokim autoritetom ili veb sajtovima vesti. Ipak, samo jedna ili dvije od njih će verovatno biti pokrivena na Googleovoj listi SERP-ova. Evo vašeg rešenja - prosečni rezultati za one indeksirane backlinke mogu biti mnogo bolji kada se to uradi pomoću alata za indeksiranje backlink-a kao što je Instant Links Indexer, kao i Backlinks Indexer. Pokušao sam ih oboje, tako da je samo na vama da odlučite koji ćete izabrati.

Sindikalne mreže

Nažalost, Google-u i ostalim pretraživačima može potražiti mnogo vremena da otkrije sve nedavno kreirane povratne linkove čak i kod vodećih mreža kao što su Tumblr, Blogger itd.Zato vjerujem da su usluge indeksiranja backlink-a prilično korisne. Na kraju krajeva, stvarne marketinške koristi za indeksiranje navedenih izvora treba da budu među vašim najvišim interesima, zar ne?

check backlinks

"Negativan SEO"

Veoma je uobičajena situacija kada jedan takmičar samo prekida celu internet stranicu u vlasništvu njegovog uspešnijeg protivnika. Mislim da se lako može koristiti vaš jedinstveni tekst da ih objavite kao sadržaj klonirane stranice na drugim mestima sa višim PageRank ili autoritetom domena. Na taj način može se činiti da je vaša web stranica samo plagirala celokupni sadržaj stranice, umjesto da je stvarno oštećena strana. Zato je bolje da uvek imate sve vaše stranice indeksirane brže od onih beskrupuloznih momaka koji se ponašaju kao copycats samo da biste ukrali deo vašeg naporan rad. Na kraju, potencijalni uticaj "negativnog SEO" trebalo bi da bude poslednja potpuno uverljiva stvar koja će to ponovo reći - uzimajući u obzir da je u pitanju odgovarajući set napora indeksiranja backlink-a, još uvijek MORAMO za svaku veb lokaciju Source .

December 22, 2017