Back to Question Center
0

Da li je moguće dobiti povratne linije sa besplatnom HQ listom?

1 answers:

Ovaj članak je dizajniran da pokaže webmastere najlakšim načinima za izgradnju visokog kvaliteta, prati povratne linkove. Postoje stari trikovi, ali i dalje postoje radovi poput magije za svakog vlasnika web stranice koji žele stvoriti velike autoritete za povratne linije kako bi dobili relevantniji i ciljani saobraćaj. Počnimo sa osnovnom teorijom o izgradnji veze.

Koje su povratne veze u SEO?

Povratne linije su linkovi koji ukazuju na vašu lokaciju iz drugih izvora preko različitih kanala. Što više drugih autoritativnih blogova pominje ili prati vašu URL adresu, to će kvalitet biti dato vašoj web lokaciji. Backlinks služe kao faktor rangiranja od kojih možete brzo rangirati bilo koji ciljani izraz ako izgradite neke visoke ili barem srednje kvalitetne povratne linkove. Dolazne veze imaju dve podkategorije - dofollow i nofollow backlinks. Značajno je razumjeti razliku između ove dve kategorije kako bi se izgradila pobjednička linija za izgradnju veze.

  • Dofollow backlinks

Dofollow backlinks su oni koji daju vašu URL adresu vezu sa određenom oznakom, f. e. (rel = "dofollow") ili sa jednostavnom linkom takođe znači do backlink. Ovakve povratne linije poseduju određenu vrijednost povezanom web izvoru prenoseći sve saobraćaj koji dolazi preko njega na web stranice.

  • Nofollow backlinks

Nofollow povratne veze su one koje daju vašu URL adresu sa URL-om bez oznake, f. e. (rel = "no-follow"). Važno je ubaciti rel tag ako ne želite da pratite neku vezu.

Sada, kada znate razliku veza dofollow i nofollow, vreme je da se razgovaraju o najboljim mogućnostima za kreiranje liste povratnih listova.

Načini stvaranja liste povratnih listova

Postoje neki praktični i besplatni načini da napravite pakete dolaznih veza i poboljšate rang stranice stranice.

  • Facebook

To je efikasan metod izgradnje veza koje ne možete ignorisati. Facebook je sajt PR9 (skoro najviše) koji može pomoći vašoj web lokaciji da dobije više autoriteta od Google-a.

Da biste dobili povratne linkove na Facebooku, morate dodati statički HTML na stranicu. Pomaže u kreiranju velikih custom iframe kartica. Time ćete otvoriti karticu sa stranicama u kojoj ćete trebati odabrati svoju Facebook stranicu. Nakon toga morate kliknuti na Setup Tab i preusmeriti statičku HTML aplikaciju tako što ćete pratiti indeks. html sekcija. Ovde morate dodati HTML kôd, ubacivši tu svoju relevantnu URL adresu. Da biste završili ovaj proces, potrebno je da kliknete na dugme Sačuvaj i Objavi. Dakle, sada imate odgovarajuću povratnu vezu sa jedne od najpopularnijih društvenih medija.

  • YouTube

YouTube po pravilu daje nofollow backlinks. Međutim, još uvijek postoje neki slučajevi koji će vam pomoći da dođete do liste povratnih linkova sa još jednom visokom PR ulaznom linijom. Potrebno je da pronađete neke najviše rangirane YouTube video snimke koji su povezani sa sadržajem vašeg veb sajta i onda dajte vaše linkove u komentare Source .

December 22, 2017