Back to Question Center
0

Kako ste uspjeli izgraditi povratne linkove na vašoj web stranici na prirodan način?

1 answers:

Naravno, nije u pitanju da je izgradnja povratnih linkova na vašoj web stranici jedan od ključnih elemenata za uspeh u Search Engine Optimization. Takođe se shvata da postoji puno različitih metoda za pokretanje odgovarajuće strategije izgradnje linkova. Ali šta znači izgradnju povratnih linkova na vašoj web stranici na prirodan način? Pa, to zavisi. Što se tiče mene, verujem da je moj nedavni pokušaj da se oblikuje profil prirodne veze pojavio prilično uspješno. Pa, hajde da razjasnimo - izgradnja povratnih podataka prirodno znači "fer igra", bez varanja i kršenja glavnih smernica za webmastere od strane Google-a. I kratko ću pogledati najteže i opasnije "neprirodne" prakse izgradnje linkova (trebalo bi ih izbjegavati po svaku cijenu!). Nadam se da ćete ih smatrati razumnim prilikom izgradnje povratnih linkova na vašoj web stranici - što je najbolji prirodni način.

building backlinks to your website

Izbegavajte izgradnju povratnih linkova na vašu web stranicu sa:

Link razmene i kotači

najopasnije prakse izgradnje veza, ipak treba i dalje izbjeći - prije svega. I postoje brojne web platforme i različiti online softveri koji nude da se dogovore sa barter linkovima. Naravno, razmjena sa nekim linkovima sa vašim kolegama blogera može biti stvarno sjajna ideja. Međutim, radi se o barter linkovima na razmjeni linkova, kao i linkovima (a. k. a. piramidalne šeme izgradnje veze) najčešće dovodi do ogromnog prekomjernog opterećenja sa previše povratnih linija lošeg kvaliteta, što se pojavilo gotovo za kratko. To znači da prijavljivanje za razmenu veza ili točkova zapravo gubljenje vremena i novca.

Što više - dosledno raditi je verovatno najbolji način da ozbiljno negativno pažnju pokrenete od glavnih pretraživača kao što je Google. I to ne znači ništa osim teške rangirane kazne nad vašim veb-sajtom ili blogom. Zato razmena sa vezama definitivno nije prirodni način izgradnje povratnih linkova na vašu web stranicu, zar ne?

Beznačajni izvori

Neprekidne nišne web stranice ili blogovi su nešto drugo što nikada ne bi trebalo koristiti za stvaranje povratnih linija na prirodan način. U stvari, ako preterujete sa mrijeđanjem prevelikih linkova sa izvorima treće strane koji nemaju nikakve veze sa vašom glavnom temom ili industrijskom sferom, takve veze će vam dati bar malo (ako ne nula) težinu vašeg PageRank. Ili, u najgorem slučaju, Google bi mogao biti kažnjavan od strane Google-a s obzirom na takve aktivnosti kao definitivno nezgodne i manipulativne.

link building seo

Plaćene i druge sumnjive lokacije

Službena politika svetskog pretraživača garantuje jasnu poruku - kupovinu ili prodaju povratnih direktno bi bilo neprihvatljivo pod bilo kojim okolnostima. To je sve o plaćenim vezama - ako se to desi da Google otkrije komercijalnu šemu sa izgradnjom profila povezivanja, ona će dovesti čekić na sve strane ugovora. Uprkos plaćenim povratnim potezima često može izgledati potpuno kvalitetno i prirodno i kvalitetno, rizik je preveliki.

Među ostalim sumnjivim mestima koje nikada nećete učiniti za izgradnju povratnih linkova na vašoj web stranici na prirodan način, preporučujem vam da vodite računa o nekvalitetnim imenima članaka i link farmama. Da, nešto prije oko dvije godine bile su veoma povoljne za stvaranje jeftinih veza - trebalo bi priznati ovu činjenicu. Ali sada ove šeme više ne funkcionišu, naravno, osim ako stvarno ne želite da zaradite brzo i često nepovratnu kaznu rangiranja Source .

December 22, 2017