Back to Question Center
0

Koji je najlakši način za izgradnju velikih PR7 linkova?

1 answers:

Što se tiče mene, izgradnja povratnih linija nije tako teška i može postati prilično lak zadatak, kada se postupa na pravi način. Takođe možete uspješno kreirati povratne linkove sa najviših autoritativnih web stranica, sa najvišim PageRank mogućim. Mislim, slobodni ste da zgrabite ne samo jednu PR7 backlink vezu, već i mnogo vrednije koji imaju rezultate do PR8 ili čak PR9 bodova. I dole ću vam pokazati neka dobra mesta sa prilično visokom vrijednošću PageRank vrijednom za izgradnju veza. Hajde da preispitamo moju listu sa listama, uključujući i neke od najpopularnijih web lokacija, kao što je About. ja. WordPress. org, Drupal. org, Apple. com, kao i Flickr. com.

Pratite moje step-by-step akcione planove da biste dobili neke dodatne PR-linke tamo da biste upućivali na svoju web stranicu ili blog. Nastavite čitati i uživati ​​u prilično merljivom poboljšanju u PageRank, nadležnosti domena i čitav niz perspektiva u SEO-u pojačano na skali.

. ja

Preporučujem da napravite svoj prvi pokušaj tamo i ništa drugo. O tome. Ja sam veoma jednostavna online platforma koja je dizajnirana kao kartička za poslovanje e-trgovine. Usluga omogućava izvlačenje svega što vam je potrebno zajedno - poslovne stranice i vaši lični profili na sajtovima društvenih medija kao što su Facebook, LinkedIn, Google Plus i sve druge web stranice ili blog stranice. Evo kako možete nabaviti par dragocjenog PR7 backlink-a. Samo idite na glavnu stranicu na A za registraciju. Jednom kada imate sve na mestu - samo idite na stranicu "uređivanje" i nastavite sa odeljkom "biografija". Zatim umetnite link koji pokazuje na vašu glavnu veb lokaciju ili blog. Da biste dovršili zadatak, jednostavno kliknite na vezu kartica da biste postavili svoje ime domena - i završili ste!

WordPress. org

To je dobro poznata i pouzdana usluga koja nudi open source softver. WordPress se bavi uglavnom blogovanjem i CMS mrežnim okvirima koji se procenjuju da osnažuju i podržavaju četvrtinu celokupnih web resursa za trenutak. Evo kako dobiti one zaslužene povratne linije sa PageRank vrijednošću do 9 poena. Sve što vam treba je da završite postupak registracije i nastavite sa novonastalom stranicom o profilu - samo da popunite URL svoje stranice ili bloga tamo.

Ostalo

Drupal. org

Biti skoro toliko jednostavan kao prethodna opcija, možete se upisati na Drupal. org - i dobijete potreban broj PR7 linkova. Zapravo, sve sa Drupalom. org mora biti glatka i samopomoćna, tako da je malo verovatno da ćete se suočiti s problemima tamo.

Flickr. com

Probajte da izgradite veze sa ovom popularnom hosting uslugom. Pored ostalih naprednih i definitivno moćnih funkcija dostupnih na Flickr-u. com, ova veb lokacija omogućava istraživanje i dijeljenje fotografija unutar lokalnih korisnika i angažovanih zajednica. Kao u ova dva prethodna slučaja, sve što vam je potrebno je da kreirate svoj lični profil i stavite ga u registar. Kada to učinite, samo kliknite na šipku i izaberite odgovarajuću opciju za uređivanje informacija o profilu. Ne zaboravite da sačuvate svoj napredak i uživajte u drugom Backlink-u koji pokazuje na vašu web stranicu ili blog Source . Sretno!

December 22, 2017