Back to Question Center
0

Koji su načini da se kreiraju povratne linije e-trgovine koje generišu saobraćaj?

1 answers:

Kada sve tehnike za optimizaciju pretraživača budu adekvatno primenjene na vašoj web lokaciji, to će pomoći vašem poslovnom rejtingu na stranici rezultata pretrage i obezbediti stalan protok ciljanog saobraćaja. Optimizacija pretraživača je veoma korisna za veb lokacije e-trgovine. Ako se to čini u složenoj situaciji sa marketingom društvenih medija, marketingom e-pošte i drugim promotivnim kampanjama, bilo koji posao na mreži postaje uspešan.

SEO u svom osnovnom obliku može se podijeliti na optimizaciju van i na stranici. Optimizacija na stranici se odnosi na sve tehnike na licu mesta koje služe za poboljšanje korisničkog iskustva sa vašim web izvoru. Štaviše, ona služi da pomogne pretraživačima da razumeju šta će vaša lokacija omogućiti da im pokažeju odgovarajući korisnički upit. Off-page optimizacija služi da pretraživači izaberu upravo svoju web stranicu kao najrelevantnije za korisničko pitanje. Srži se od povratnih linkova. Morate dobiti kvalitetne povratne linkove iz drugih nišnih web izvora kako biste učinili vašu stranicu vidljivom ciljnoj publici.

Povratne linije u svom terminu podijeljene su na dofollow i nofollow. Dofollow backlinks su one koje doprinose vašoj web stranici SEO. Takve veze služe kao glasovi iz drugih izvora.

Alternativno, nofollow povratne veze su veze kada osoba daje povratnu vezu koja ne prenosi bilo koju vrednost na povezanu lokaciju. Da biste napravili vezu nofollow, autor jednostavno mora dodati dodatni dio teksta u HTML vezu. Ako proverite HTML kôd, možete takođe reći da li je veza sledi ili ne prati. Na primjer, najveći broj linkova sa YouTube-a, Facebook-a, blogova i foruma skoro uvijek nema. Još uvek je odlično za ovlašćenje vašeg brenda, ali ne može vam dati povoljnost u rang listi pretraživača.

Kako odrediti vrijednost dolaznih linkova?

Postoji nekoliko značajnih faktora koji treba uzeti u obzir prilikom određivanja vrijednosti i uticaja povratnih linija.

Razgovaramo o nekim bitnim determinantama kvaliteta backlink-a:

  • Spoljni linkovi sa visokokvalitetnih sajtova su korisniji za optimizaciju web stranice od onih koji dolaze od irelevantnih i niskokvalitetnih sajtova;
  • Linkovi iz jedinstvenih domena donose više vrijednosti vašoj web lokaciji nego linkovi sa sajtova koji su se ranije povezali s vama;
  • Relevantno za linkove sadržaja prihvataju korisnici bolje nego irelevantni za teme teme;
  • Veze sa relevantnim i optimizovanim sidrenim tekstovima propuštaju više fokusirane vrednosti ključne reči, pogotovo ako zvuče kao vaš brend.

Kako napraviti povratne linije koje generišu saobraćaj?

  • Napravi sadržaj koji će korisnici dijeliti

Najlakši način da dobijete povratne linkove na vašu e-trgovinu jeste stvaranje sjajan i ubedljiv sadržaj u pisanom, video ili audio formu koju će korisnici dijeliti po njihovoj želji.

  • Napišite recenziju proizvoda

Još jedna jednostavna, ali korisna tehnika za povezivanje linkova je da dođete do blogera kako biste napravili dobre recenzije svojih proizvoda. Prirodno će dobiti link na vašu web lokaciju Source .

December 22, 2017