Back to Question Center
0

Kako napraviti povratne linkove na najbolji način?

1 answers:

Kao što pokazuje praksa, većina SEO stručnjaka i online pokretača koncentrišu sve svoje napore na sticanje dobrih povratnih linkova. Pitanje je zašto se toliko koncentrišu na izgradnju veze umjesto drugih tehnika optimizacije? Za mene kao za iskusnog SEO specijaliste, odgovor je očigledan. Svima koji žele da povećaju svoje rangiranje po konkurentnim uvjetima pretraživanja, potrebno je napraviti jak profil veze. U suprotnom, nema smisla u izgradnji poslovanja na mreži, jer vaši potencijalni kupci neće ceniti vaše napore.

Međutim, vredi napomenuti da nisu sve backlinks kreirane jednako. Postoji puno SEO specijalista koji žele da igraju pretraživače i daju poželjne za validne. Zbog toga bi trebalo da budete pažljivi kada tražite mogućnosti za povezivanje vašeg sajta. Morate izbjeći linkove farme, spammy linkove izvora i kompanije koje automatski kreiraju vanjske veze. Sve ove lažne tehnike izgradnje linkova mogu da otkriju Google. U ovom slučaju, vaša stranica će dobiti sankcije umesto linka sokova.


Prvo pitanje koje dolazi na početak SEO profesionalca je "Koji su najbolji način za stvaranje kvalitetnih i organskih povratnih linija?" da kažem da je odgovor na ovo pitanje i dalje teško naći za iskusne webmastere.

Ako ga google, naći ćete nekoliko osnovnih taktika, od kojih mnogi nemaju istu vrijednost jeste to bilo prije. To se može objasniti stalnim promenama na digitalnom tržištu koje dovode do novih i efikasnijih načina dobijanja povratnih linija.

U ovom članku ćemo razmotriti samo najbolje i nove načine kako možete kreirati kvalitetne povratne linkove. Ove tehnike izgradnje veze će ostati aktuelne iu narednoj godini. Dakle, razmotrimo taktiku koja radi sada.

Najbolji načini stvaranja povratnih linkova

  • Link mamac

Drugim rečima, veza mamac je sadržaj koji zaslužuje pažnju i pohvale korisnika. Ona je prirodno deljena putem interneta zbog visokog kvaliteta i korisnosti. Da je najlakši i najbolji način za stvaranje ekoloških povratnih podataka jeste da izradite upečatljiv sadržaj koji odgovara vašoj tematici u industriji da ljudi uživaju toliko da čuju, kao, blog i komentare, možete visoko rangirati stranicu sa rezultatima pretrage pomoću brojnih ciljanih ključnih reči. Koristite vezu i kreirajte svoj sadržaj sa ciljanom publikom na umu. Ako to možete uraditi na redovnoj osnovi, vaši konstantni i novi sledbenici će se pretvoriti u redovne i plaćene kupce, čineći vašu popularnu marku u svojoj niši.

  • Podnošenje članka

Ne verujte ljudima koji tvrde da je marketing artikla mrtav. U stvarnosti i dalje radi najbolje za vaše poslovanje. Marketing artikla je jedna od najefikasnijih strategija za povezivanje linkova koji se danas koriste za marketing i stručnjake za SEO.

Kritični aspekt marketinga članka je zapremina. Morate učiniti značajan broj članaka, kako biste dobili visok procenat povratnih linkova. Trebalo bi da budete spremni da podnošenje nekoliko članaka ne može rangirati vašu stranicu preko noći. Morate redovno podneti dosta podnesaka da biste dobili željeni rezultat.

Da biste pojednostavili postupak podnošenja, možete koristiti online softver koji to može učiniti automatski. Na primer, članak Marketing Robot će učiniti sve za vas na najbolji mogući način. Sve što vam je potrebno je da ubacite svoje podatke u njega i pustite ga da pokrene Source .

December 22, 2017