Back to Question Center
0

Koji su resursi za strategije izgradnje backlink-a?

1 answers:

Počnimo sa definicijom strategije izgradnje linkova. Ako ste Google za ovaj mandat, dobićete listu taktika koji vam mogu pomoći da osigurate veze, ali ne ići na celokupnu strategiju izgradnje linkova.

Uopšteno govoreći, ove strategije opisuju koncept stvaranja vrijednog sadržaja kako bi drugi izvori sira povezali na vaše. Drugi koncept koji takođe može doprineti generiranju linkova uključuje - izgradnju odnosa i partnerstava na mreži; ohrabrujemo kupce da se povežu; delite izvor u svojoj zajednici; učestvuju na događajima na mreži i zajednicama.

backlink building strategies

Svi ovi koncepti važe i vrijedni za strategije izgradnje backlink-a. Međutim, oni nam samo pokazuju moguće razloge zbog kojih drugi web izvori mogu da se povežu sa vašim domenom. Oni ne daju potpuni odgovor na vaše pitanje, pružajući samo polovinu strategije.

Strategija izgradnje veze je proces postizanja poslovnih ciljeva putem dostupnih web izvora. Proces izgradnje veze se smatra taktikom, jer vaš krajnji cilj ovde direktno zavisi od izvršenja. Međutim, nemoguće je postići rezultat bez pravilnog pristupa. U suprotnom, linkovi koje obezbedite mogu ili ne mogu poslužiti kao vaši stvarni poslovni ciljevi.

Ovaj članak posvećen je pravilnom pristupu strategijama izgradnje linkova SEO. Dozvolite da počnemo sa onim što treba da izgleda vaš glavni cilj kampanje izgradnje veze.

Razlozi zbog kojih Vaša stranica zahteva strategije izgradnje backlink-a

  • Stvoriti veze između kvalitetnih web izvora

svaka web stranica uprkos njenom pravcu i veličini zahteva povratne veze. Postoji temeljni dio strukture Interneta. Međutim, zašto su nam potrebne vanjske veze?

Postoje dva osnovna razloga da vam treba povratne veze:

  1. Da budete u kontaktu sa autoritativnim online zajednicama, veb-sajtovima i platformama u vašoj industriji;
  2. Za rangiranje za relevantne i izrazite pojmove za pretraživanje.

Google ocenjuje veb lokacije putem algoritma PageRank. Ovaj Google algoritam koristi povratne linkove iz drugih autoritativnih izvora kako bi odredio popularnost web stranice, autoritet i relevantnost. Ovaj algoritam direktno utiče na poziciju web stranice na stranici rezultata pretrage i podiže reputaciju web izvora u Googleovim očima.

backlink building seo

  • Dobiti ciljani promet

Jasna strategija je značajna za one koji žele da ulažu u link zgrade. Morate da vodite cilj izvan svakog backlink-a. U suprotnom, sve ove kampanje i napori koje stavite u njega biće beskorisni. Dakle, postavite pitanje o tome za koju svrhu vam je potrebna veza? Najčešći i razumni odgovor na ovo pitanje jeste sticanje prometa. Saobraćaj znači da će više potencijalnih kupaca kliknuti na vašu lokaciju i verovatno pretvoriti u plaćanje kupaca. Definisanje vašeg cilja treba započeti sa istraživanjem mogućnosti. Morate istražiti koje mogućnosti postoje u vašoj niši i kako da ih iskoristite.

Analizirajući trenutne performanse sajta, veb izvore koji su vam na raspolaganju i kreirajte plan kako biste ga poboljšali. Time ćete moći da razvijete svoju strategiju izgradnje linkova Source .

December 22, 2017