Back to Question Center
0

Mogu li povećati svoj Amazon prodajni rang sa optimizacijom ključnih reči za backend?

1 answers:

Kratki odgovor je da, moguće je povećati Amazonov rang sa optimizacijom ključnih reči za backend. Naravno, kada se postupa na pravi način. Zato ću u nastavku podijeliti neka tehnološka znanja neophodna za mjerljivo povećanje vašeg Amazon prodajnog ranga - direktno koristeći svoje glavne ciljne ključne riječi u posebno prilagođenom dijelu za pozadinu na Amazon proizvodnoj stranici pod nazivom "uslovi za pretragu. "Na taj način ćete moći da dobijete definitivno veći komad pite, u poređenju sa onima koje su vaši previše lijeni protivnici zanemarivali ovu stvarno zlatnu priliku da povećate potencijal Amazonskog ranga prodaje - gotovo bez vremena i bez previše radne snage - intenzivni radovi. Dakle, u nastavku ću vam pokazati kako da strukturirate i optimizirate svoju Amazon listu pomoću svoje ključne reči za pozadinu.

Savjeti za optimizaciju beta ključnih reči

Da li ste znali da postoji poseban skup pravila koje je Amazon postavio - upravo za vašu stranicu? Imajte na umu sledeće, i biće još jedan prilično dobar razlog da A9 poveća svoj Amazonov rang prodaje.

 • Trebali biste koristiti samo razmake kako biste odvojili svaku ključnu riječ unutar vašeg boksa od sljedećeg. Mislim da bilo koji drugi simbol kao što su zapise ili tačke i tačkice nisu dozvoljeni tamo.
 • Svaka ključna reč ili dugotrajna fraza za pretraživanje treba formatirati u jasnom, logičnom redosledu tako da se one prikazuju na čitljiv način. Na primer, dok je jasan izraz poput "velikog crvenog tepiha" u redu, sve što je "crveni veliki tepih" nikada neće biti dobro za vašu listu proizvoda.
 • Možete slobodno koristiti ispravne skraćenice (na primjer, imena knjiga, filmova itd. ), kao i sve druge opšte prihvaćene alternative.

Šta se treba izbeći

 • Može izgledati kao prigušeno, ali uverite se da nemate nikakve nebitne, netačne ili otvoreno lažne informacije sadržane u vašem rezervni deo za "ključne reči". "Mislim da nikada ne biste trebali objavljivati ​​listu proizvoda u netačnoj kategoriji predmeta, koristiti neadekvatne tekstove (iz konteksta), pogrešan rod i tako dalje.

 • Koristeći UPC-ove, stavke ASIN-a, imena proizvoda ili bilo koji drugi identifikator jedinice je jako nepoželjno videti za ključne ključne reči tamo.
 • Stvaranje preterano dugog sadržaja će vam učiniti više štete, umjesto da povećate svoj Amazon rang prodaje.
 • Koristeći subjektivne reči poput "neverovatne kvalitete" ili bilo koje druge otvorene promotivne riječi i izraza kao što su "najbolje rješenje", "niska cijena" se ne preporučuje.
 • Ista stvar je u vezi sa bilo kojim vremenom zavisnim izjavama, kao što su "na prodaju", "novi proizvod dostupan", "ograničeni zalihi" itd.
 • Bilo koje uvredljive poruke ili izraze definitivno uvredljive prirode su strogo zabranjene.
 • Svrsishodno korišćenje bilo kojeg imena pogrešno napisanih proizvoda nije ništa drugo do stvarno loša ideja (čak i ako su ove pogrešno napisane reči ili izrazi veoma konkurentne ključne riječi).
 • Uključujući sve varijacije pisanja, kao što su singularni ili pluralni oblici ili različiti načini kapitalizacije, nikada neće biti računate za vašu prednost.

December 22, 2017
Mogu li povećati svoj Amazon prodajni rang sa optimizacijom ključnih reči za backend?
Reply