Back to Question Center
0

Mogu li povećati svoj Amazon prodajni rang sa optimizacijom ključnih reči za backend?

1 answers:

Kratki odgovor je da, moguće je povećati Amazonov rang sa optimizacijom ključnih reči za backend. Naravno, kada se postupa na pravi način. Zato ću u nastavku podijeliti neka tehnološka znanja neophodna za mjerljivo povećanje vašeg Amazon prodajnog ranga - direktno koristeći svoje glavne ciljne ključne riječi u posebno prilagođenom dijelu za pozadinu na Amazon proizvodnoj stranici pod nazivom "uslovi za pretragu. "Na taj način ćete moći da dobijete definitivno veći komad pite, u poređenju sa onima koje su vaši previše lijeni protivnici zanemarivali ovu stvarno zlatnu priliku da povećate potencijal Amazonskog ranga prodaje - gotovo bez vremena i bez previše radne snage - intenzivni radovi. Dakle, u nastavku ću vam pokazati kako da strukturirate i optimizirate svoju Amazon listu pomoću svoje ključne reči za pozadinu.

Savjeti za optimizaciju beta ključnih reči

Da li ste znali da postoji poseban skup pravila koje je Amazon postavio - upravo za vašu stranicu? Imajte na umu sledeće, i biće još jedan prilično dobar razlog da A9 poveća svoj Amazonov rang prodaje - apps designers developers.

 • Trebali biste koristiti samo razmake kako biste odvojili svaku ključnu riječ unutar vašeg boksa od sljedećeg. Mislim da bilo koji drugi simbol kao što su zapise ili tačke i tačkice nisu dozvoljeni tamo.
 • Svaka ključna reč ili dugotrajna fraza za pretraživanje treba formatirati u jasnom, logičnom redosledu tako da se one prikazuju na čitljiv način. Na primer, dok je jasan izraz poput "velikog crvenog tepiha" u redu, sve što je "crveni veliki tepih" nikada neće biti dobro za vašu listu proizvoda.
 • Možete slobodno koristiti ispravne skraćenice (na primjer, imena knjiga, filmova itd. ), kao i sve druge opšte prihvaćene alternative.

Šta se treba izbeći

 • Može izgledati kao prigušeno, ali uverite se da nemate nikakve nebitne, netačne ili otvoreno lažne informacije sadržane u vašem rezervni deo za "ključne reči". "Mislim da nikada ne biste trebali objavljivati ​​listu proizvoda u netačnoj kategoriji predmeta, koristiti neadekvatne tekstove (iz konteksta), pogrešan rod i tako dalje.

 • Koristeći UPC-ove, stavke ASIN-a, imena proizvoda ili bilo koji drugi identifikator jedinice je jako nepoželjno videti za ključne ključne reči tamo.
 • Stvaranje preterano dugog sadržaja će vam učiniti više štete, umjesto da povećate svoj Amazon rang prodaje.
 • Koristeći subjektivne reči poput "neverovatne kvalitete" ili bilo koje druge otvorene promotivne riječi i izraza kao što su "najbolje rješenje", "niska cijena" se ne preporučuje.
 • Ista stvar je u vezi sa bilo kojim vremenom zavisnim izjavama, kao što su "na prodaju", "novi proizvod dostupan", "ograničeni zalihi" itd.
 • Bilo koje uvredljive poruke ili izraze definitivno uvredljive prirode su strogo zabranjene.
 • Svrsishodno korišćenje bilo kojeg imena pogrešno napisanih proizvoda nije ništa drugo do stvarno loša ideja (čak i ako su ove pogrešno napisane reči ili izrazi veoma konkurentne ključne riječi).
 • Uključujući sve varijacije pisanja, kao što su singularni ili pluralni oblici ili različiti načini kapitalizacije, nikada neće biti računate za vašu prednost.

December 22, 2017