Back to Question Center
0

Kako da poboljšam prodaju Amazona za mene kao prodavača novinara tamo?

1 answers:

Amazon je pravi "behemoth" moderne maloprodajne online prodaje. Bilo je prilično iznenađujuće, ono što je inicijalno dizajnirano i lansirano baš kao online knjižara (pre više od 20 godina), sada se posmatra kao nešto što definitivno veće. Možete li zamisliti više od 110 miliona posetilaca živih kupaca procijenjenih za tu stvarno gomilu tržišta? Zbog toga svaki savremeni maloprodajac želi znati kako poboljšati svoju trenutnu prodaju Amazon za još više.

Što trebaju biti svjesni? Kako poboljšati prodaju Amazona sa većim prometom u svoje prodavnice? Koje kategorije proizvoda su sada najprofitabilnije? I tako dalje. Što se tebi tiče, pošto je prodavac novinara na toj tržišnoj konkurenciji na kojoj se odlučuje na tržištu, pitanje kako poboljšati prodaju Amazon-a nije u pitanju - dominios de autos. Zašto? Jednostavno zato što bez dovoljno znanja i probnih i dokazanih praktičnih vještina, gotovo je nemoguće preživjeti na to zaista gomilu tržišta. Zato ću vam pokazati kako poboljšati svoju Amazon prodaju - i voziti vašu listu proizvoda do vrha pretrage proizvoda, čak i ako se i dalje osjećate kao početnik koji se tamo prvi put prodaje.

Kako poboljšati prodaju Amazon-a - Osnove za prodavce novca

Uzimajući u obzir da se Amazon uglavnom fokusira na pružanje dobrog iskustva u kupovini, nije čudo što postoji skup imperativnih pravila za svaki prodavac da se pridržavate. Sve je jednostavno - ako ih ne pratite, lako možete zabraniti da pokrenete svoj posao u maloprodaji (u najgorem slučaju, možda ćete dobiti trajnu zabranu). Dakle, ako ne želite da čitate celu Amazon prodajne politike, evo šta treba platiti vašu najprecizniju pažnju. Da ne poboljšate svoju prodaju na Amazon, ali bar da preživite tamo i počnete da se krećete put do vašeg komercijalnog uspeha kao vodeći prodavac u vašoj kategoriji proizvoda.

Glavni set amazonskih pravila

  • Uvijek trebate ispuniti uslove isporuke,.
  • Održavanje dobrih ocjena proizvoda i pozitivnih pregleda kupaca - verovatno je jedini način da se postavite kao uspešan trgovac na Amazon kako biste konačno postali pravi prodavac velikih vremena vredan kupovine.
  • Nastavite razgovore u realnom vremenu sa svojim klijentima. Brza reakcija na bilo kakve negativne povratne informacije, kao i odgovaranje na verovatna pitanja bilo kog klijenta u vezi sa vašim uslugama ne više od 24 sata - nije ni jedna vrsta luksuza. To je općenito prihvaćena praksa podrške korisnicima koju treba pratiti svaki aktivan online biznismen koji prodaje tamo.
  • Opšte informacije o praćenju treba uvek pružati svakom kupcu koji kupuje sa vama na Amazon.
  • Svaka stavka koju imate na prodaju treba da bude podržana skupom prisilnih slika koje pokazuju svaku stranu svoje svakodnevne upotrebe i zajednička sredstva održavanja. Međutim, imajte na umu da najmanje jedna slika proizvoda MORA imati bijele pozadine.
December 22, 2017