Back to Question Center
0

Da li je opravdano angažovati savetnika za prodaju za Amazon?

1 answers:

Online trgovci koji imaju iskustva u poslovanju elektronske trgovine često se suočavaju sa problemima prilikom lansiranja proizvoda na Amazon. Kao što znate, teorija se razlikuje od prakse. Zbog toga obično nije dovoljno proučavati teoriju iz Amazon vodiča i tutorijala - chat with experts of computer for free. Potreban vam je neko ko zna kako Amazon sistem rangiranja radi sa iskustvom iz prve ruke. Zbog toga je razumno tražiti stručno savjetovanje.

Glavni razlog zašto trgovci u Amazonu traže konsultante za prodaju uključuju:

  • prodavci ne žele ostaviti svoj novac na stolu zbog niskog procenta prometa koji dolazi na njihov listing;
  • trgovci nemaju prisutno prisustvo na Amazonu i žele da njihove proizvode budu vidljivi potencijalnim kupcima;
  • ako već postoje na Amazon proizvodima prodaju druga preduzeća i preprodaje;
  • kada trgovci shvate da ne rade tako dobro.

Sva ova pitanja mogu se rešiti. Međutim, potrebno je provesti neko vrijeme na istraživanju i analizi vašeg trenutnog Amazon ranga. Onda morate izgraditi korak po korak marketinške kampanje, implementirati brojne alatke i optimizacijske trikove. Zahteva neku specijalizovano znanje i iskustvo.

Postoje različite prednosti i slabosti upravljanja vlastitim Amazon kanalom. Međutim, svi se svode na iste dve principe poslovanja - vrijeme i novac. Morate više vremena provesti na izgradnji marketinške kampanje sami. Onda pomislite koliko novca možete napraviti sa dobro optimiziranim Amazon listom. Međutim, ipak, morate izračunati koliko novca možete izgubiti zbog vremena kada bacate implementaciju svih strategija za optimizaciju vašeg Amazon biznisa. Ne postoji sredina između vremena i novca kada je u pitanju razvoj poslovanja. Zbog toga većina preduzeća odlučuje da se oslone na profesionalne Amazon prodajne konsultante kako bi uštedeli svoje vreme i novac.

U ovom članku ćemo razgovarati o glavnim razlozima zašto je bolje sarađivati ​​sa Amazon prodajnim konsultantom nego što sami upravljajte poslovanjem.

Saradjujući sa Amazon prodajom stručnjaka, možete preskočiti krive učenja

Postoje brojni procesi, predlošci i individualni pristupi koji profesionalni konsultantski timovi koriste kako bi pomogli klijentima da pokrenu i optimizuju svoje proizvode na Amazon. Većina ovih procedura nikada ranije nije raspravljana. Dakle, nećete moći da pronađete bilo kakve informacije koje se odnose na njega na Internetu. Mnogi od ovih metoda se rade samo jednom u toku procesa optimizacije ili u slučaju kada nešto krene naopako. Ne morate da idete u detalje o svakom pristupu, jer će vam sve biti učinjeno. Vaši konsultanti za prodaju će upravljati svim ručkama i otklanjati probleme sa svim postojećim problemima kao što su padovi rangiranja, problemi sa klijentima, ispunjenje i tako dalje. Oni će iskoristiti sve moguće mogućnosti i riješiti probleme u pupolju.

Stručni Amazon konsultanti za prodaju će vam pružiti pristup najboljim praksama i efikasnim alatima

Trgovci koji upravljaju Amazon računima, obično nemaju vremena za istraživanje i razvoj poslovanja, kao što su angažovanje u svakodnevnim rutinskim aktivnostima kao što su rukovanje isporukama, usluge korisničke podrške i upravljanje drugim karakteristikama marke. Dakle, može biti izazov da ostanu ažurne sa svim tržišnim novitetima i razvojem industrije. Dakle, potrebna vam je osoba koja kontinuirano prati Amazon tržište i zna sve karakteristike pretraživanja i PPC algoritama, mogućnosti platforme i tako dalje. Amazon konsultant prodaje će vam pomoći da prilagodite svoje poslovanje svim novim poslovnim novinama e-trgovine i zaštitite svoje poslovanje od bilo kakvih gubitaka i rangiranja kapljica. Osim toga, stručnjak iz Amazon-a može utvrditi kako te promjene mogu pomoći vašem poslu.

Amazon prodavac će vam pomoći da upravljate svojim Amazon poslovnim računom i dajete vremena da se fokusirate na primarne poslovne aspekte i pitanja proizvodnje

posebno veliki, koriste Amazon kao dodatno tržište za prodaju svojih stvari. Dakle, oni se više koncentrišu na pitanja proizvodnje i na primarne tržište kao što su vlastiti web izvor ili offline prodavnica. Teško je upravljati i rasti mnoge različite kanale prodaje, distribucije i marketinga odjednom. Međutim, trebali ste shvatiti da je za obavljanje poslova na Amazonu potrebno vrijeme i investicije, ponekad čak i više nego što vam je potrebno ulagati kada pokrećete svoju offline poslovanje.

Uspešne kompanije nikad ne počivaju na lovorima kada je u pitanju razvoj poslovanja. Uvek postoje neke nove funkcije koje treba probati, neke nove poboljšanja za implementaciju, neke nove verzije za pokretanje i trendovi za razmatranje. Prosperitetni poslovi ne mogu čak ni zaustaviti na trenutak jer mogu dovesti do gubitka novca. Oni su uvek na putu da pronađu nove pristupe kako bi smanjili troškove i povećali profit. Razvoj poslovanja je najefektivniji način za smanjenje troškova i ciljanje više potencijalnih kupaca. Dakle, dalekovidni trgovci trebaju mudro izdvojiti svoje vrijeme i resurse.

Morate posvetiti više vremena strateškom poslovanju, a razvoj proizvoda nego na proizvodu se hrani rvanjem i pročita najnovije Amazon strategije. Koristeći profesionalne Amazon prodajne konsultantske usluge, možete se koncentrirati na primarne i esencijalne stvari, dok će druge aspekte upravljati stručnjacima.

Konačne misli

Da sumiram, sve što sam pomenuo gore, mogu reći da je razumno i isplativo da unajmim Amazon prodaju konsultant, naročito ako prodajete svoje proizvode na nekoliko tržišta. Bez obzira da li ćete poboljšati svoju Amazon listu ili prilagoditi reklamnu kampanju za plaćanje po kliku, dobićete više saradnjom sa iskusnim profesionalcima, a ne samim tim. Osim toga, moći ćete osloboditi vrijeme za razvoj i poboljšanje poslovanja.

December 22, 2017