Back to Question Center
0

Kako poboljšati svoj Amazon prodajni čin najbolje moguće?

1 answers:

Amazon je poznat kao najveća svetska poslovna platforma za e-trgovinu i drop-shipping sa više od 80 miliona aktivnih korisnika koji svakodnevno kupuju na onom užurbanom tržištu. I već je dobro poznato da postoje tri glavna faktora - relevantnost, stopa konverzije, kao i autoritet proizvoda - koji mogu poboljšati vaš Amazon prodajni rang. Dakle, u nastavku ću vam pokazati kako da povećate svoj Amazon rang prodaje za prva dva faktora - relevantnost proizvoda i optimizacija konverzije - najbolji način.

Product Page

Relevantnost proizvoda za ključne riječi pretraživača za kupce verovatno je glavni element koji vozi svoj komercijalni uspjeh tamo. Dakle, pre bilo čega drugog, možete brzo poboljšati svoj Amazon rang prodaje putem optimizacije stranice proizvoda - domain satış siteleri. Evo osam glavnih aspekata koji treba pridati važnom značaju za: naziv proizvoda (najbolje mesto za postavljanje glavnih ciljnih ključnih reči u opadajućem redosledu njihovog značaja), metka (cilj je opisati primarne karakteristike i koristi proizvoda na prodaja, u skladu sa padom važnih ključnih ključnih reči tamo), opis proizvoda (samo objašnjavajući, to je ustvari ništa osim proširene verzije gore navedenog dela), brenda i proizvođača (može vam pomoći da dominiraju precizno ciljanom pretragu brenda), specifikacije (obično pokriva glavne tehničke informacije, kao što su veličina proizvoda, težina, datum proizvodnje, boja, itd. ), kategoriju i podkategoriju (uverite se da stavljate svoje proizvode u odgovarajuće kategorije, pošto mnogi ljudi traže predmete koje im je potrebno posebno po kategorijama proizvoda), uslovi pretraživanja za pozadinu (ovo polje je nevidljivo za posetioce koji žive, tako da ključne riječi trebaju biti odbačene tamo samo u svrhu optimizacije), URL (URL-ovi proizvoda koriste Amazon prodajni algoritam za identifikaciju relevantnosti vašeg proizvoda prema određenom skupu termina za pretraživanje).

Stopa konverzije

Kao što sam već rekao, veća stopa konverzije koju imate, bolje su šanse da dobijete viši nivo prodaje u Amazonu. Jednostavno rečeno, visoka stopa konverzije znači da će vaš proizvod verovatno zadovoljiti potražnju i zadovoljiti zadovoljstvo kupaca. Na taj način je moguće podići interesovanje kupca i podići samu konverziju Amazon na sledeći način: prodaja (u stvari, proizvodi sa najvišom stopom uspješnih prodajnih ponuda uvijek su rangirani bliže vrhu SERP-a), recenzije kupaca ( najvažnija stvar ovde je broj pozitivnih pregleda klijenata koji se nalaze ispod vaše prodajne ponude), povratne informacije (održavanje zdravih aktivnosti s upitima kupaca i davanje brzog odgovora na svako pitanje može uticati na vaš potencijal konverzije na svoj način), slike proizvoda ( nema potrebe da se kaže da je imati dobar kvalitet odgovarajuće veličine i kvaliteta još jedan razlog za svakog kupca da kupi kod sebe), cena (naravno, niste namjeravali da se pridružite ratu cijena na Amazonu, već stvarno nudite konkurentne oznake o cenama su važna komponenta u vašem komercijalnom uspjehu tamo), zadržite vrijeme i stopu odbijanja (ove dvije metrike takođe mogu poboljšati vaš Amazon rang prodaje i ako se vaša stopa odbitka pojavi jednog dana za previsoka - m Abe je vreme da revidirate svoju trenutnu strategiju, zar ne?).

December 22, 2017