Back to Question Center
0

Skupljanje podataka od Google rezultata - Semalt Expert

1 answers:

Veliki broj webmastera, programera i programera. Oni izvlače željene web stranice i izvoze podatke u CSV i JSON formate. Nekoliko alata za oštrenje uvedeno je u posljednjih nekoliko mjeseci, ali najslavnije su navedene u nastavku.

1. Uvoz - best mobile device management. io:

Korisna je usluga za skraćenje hiljada Google veza u roku od samo deset minuta. Uz uvoz. io, možete da pravite sopstvene skupove podataka i izvozite podatke u CSV i JSON datoteke. Ovaj alat ne zahteva da napišete bilo koji kod i ima 1000+ API-ova za obavljanje zadatka. Najpoznatiji je po tehnologiji mašinskog učenja i prikuplja podatke prema vašoj želji. Ova besplatna aplikacija je trenutno dostupna za korisnike operativnog sistema Mac OS X, Windows i Linux. Uvoz. Io nije samo web skraper već i ekstraktor podataka i popisivač.

2. Webhose. io:

Sa Webhose-om. io, direktno možete pristupiti podacima u realnom vremenu i popisati hiljade Google linkova za nekoliko minuta. Webhose je najpoznatiji po tehnologiji mašinskog učenja i može pretvoriti vaše podatke na više od 120 jezika. Takođe, snima rezultate u formati kao što su JSON, RSS i XML. , Programeri i poslovni ljudi koriste Webhose. da oštete različite vijesti i putničke portale i preuzmete podatke direktno na svoje čvrste diskove.

3. CloudScrape:

CloudScrape, poznat i kao Dexi. io, je sveobuhvatna usluga koja se koristi za čišćenje Google-a za nekoliko minuta. Pogodan je za preduzeća i uglavnom cilja na dinamične veb stranice. Spameri koriste ovu uslugu za kopiranje web sadržaja na različitim sajtovima. On nudi uredjaj zasnovan na pretraživačima i koristi bote da puze vaše web stranice i izvlače informacije u realnom vremenu. Možete lako sačuvati izvučene podatke na Google disku ili kutiji. net ili ga izvoziti kao JSON i CSV.

4. Scrapinghub:

Ako tražite da odštampate 1.000 Google linkova za pet do deset minuta, Scrapinghub je pravi alat za vas. To je cloud-based data extractor i program za rukovanje sadržajima sa puno funkcija i svojstava. Scrapinghub se uglavnom koristi od strane hakera da donese dragoceni web sadržaj i ima pametan proksi rotator da bi vaš posao učinio pogodno.

5. Visual Scraper:

Sa Visual Scraper-om, možete lako ciljati i grebati više od dve hiljade Google veza u roku od nekoliko sekundi. To je jedan od najneverovatnijih i najpoznatijih web skrapinga i programa za vađenje podataka. Podaci se mogu izvoziti u formate kao što su SQL, JSON, XML i CSV. Možete jednostavno sakupljati, pratiti i izvlačiti web sadržaj pomoću jednostavnog interfejsa "point-and-click". Da bi osigurali zaštitu svojih korisnika, Google je implementirao niz strategija i traži da redovno ubacujete captcha. To znači da ako pošaljete dvadeset zahteva pretraživačima, neke od njih će biti odmah odbačene ako captcha nije ispravno umetnuta. Google ima za cilj da spreči korisnike da izvlače svoje linkove pretraživača, ali gore navedeni alati se široko koriste za izvlačenje podataka sa web stranica i blogova.

December 22, 2017