Back to Question Center
0

Kako napraviti stvarno informisanu odluku o online alatki za ključne reči za Amazon?

1 answers:

Izbor odgovarajućeg alata za ključne reči na internetu za optimizaciju Amazon pretrage je zaista izazovan zadatak. Imajući u vidu da se vaš proizvodni list SEO obnavlja pretežno oko odgovarajuće detaljne istraživanja ključnih reči, brzo idemo kroz primarne točke optimizacije e-trgovine - da biste se dobro odlučili i doneli pravi izbor. I neću vam dati nikakve direktne preporuke o bilo kom jednom online alatku za ključne reči za Amazon. Mislim da je na vama samo odlučiti šta će se najbolje uklapati u vašu isporuku. Samo imajte na umu sledeće osnovne ideje i jednostavne sugestije koje sam nedavno prošao kroz nekoliko godina u industriji i moje praktično iskustvo vezano za temu - guenstig umziehen tipps.

Postavite opšte prioritete za SEO čekanje na ciljnu publiku

Prije bilo čega drugog, ličimo se toga - Amazon SEO ima mnogo različitih stvari koje ne moraju nužno raditi na isti način kao i za konvencionalnu online pretragu sa Google-om. Uopšteno govoreći, glavna razlika je u tome što je Amazon optimizacija daleko širi i detaljniji rad, koji se uglavnom kladi na kupovinu kupovne namjene i vrlo specifične ključne reči proizvoda uperene na vaše potencijalne kupce.

Upoznajte kupce namere na Amazonu

Stvaranje vaše glavne liste ključnih ključnih riječi nije toliko teško kao što možete misliti. U stvari, nema potrebe da se žurite da pokušate pronaći svoj konačan alat za ključne reči na jednom mjestu za Amazon. Mislim da biste bolje započeli svoje dubinsko istraživanje koristeći samo osnove, na primer, da je dobar stari Google planer za ključne reči. Ozbiljno, to bi bilo odlično pokretanje da biste dobili potpunu sliku svih srodnih termina pretraživanja i glavnog rečnika za kupce na koji ćete se osloniti.

Pratite glavnu strukturu sadržaja Amazon SEO

Evo kada ćete morati da napravite konačan izbor za alat za ključne reči na mreži za Amazon. Još jednom - neću vam dati direktnu preporuku ili pokazati bilo koja pojedinačna rješenja. Samo pretražite na Google-u za popularan i iskorišćen alat sa dobrim povratnim informacijama o kupcima - i završili ste. Stvar je u tome što postoji puno različitih ponuda (bilo na otvorenom pristupu, ili uz plaćenu pretplatu) da biste nastavili sa posebno prilagođenom istraživanjem ključnih riječi za e-trgovinu. Jednostavno stavite, ponekad puno potencijalno dobivenih ključnih riječi ili fraza za pretraživanje dugih repa koje imate na vašoj glavnoj listi - jednostavno ne uspijevaju ostvariti stvarne prometne dobitke (a ne pominjati očekivani napredak ka boljoj stopi konverzije).

Napravite razliku između tipova ključnih reči

Nemojte skraćivati ​​svoje vreme na istraživanju cele liste obećavajućih dugih repnih pretraga fraza. Zapamtite - te žice koje vuku nekoliko reči i izraza obično imaju generalno niži nivo konkurencije ključnih riječi. Zbog toga, investiranje vremena u pronalaženju stvarno uspešne kombinacije pretraživanja i dalje potcijenjene od strane vaših najbližih konkurenata - ključ je za vaš poslovni uspeh na Amazon. Na kraju krajeva, ovdje je samo jedna hladna činjenica - procenjuje se da skoro 70% Amazon-ovih proizvoda traje posebno putem dugih repnih pretraga. To znači da će se vaše vrijeme i napor provesti tamo, sigurno.

December 22, 2017