Back to Question Center
0

Mogu li dobiti savjet od Amazon liste stručnjaka?

1 answers:

Većina nas (da ne kažemo svaki stručnjak za listing iz Amazona) zna da je ovo stvarno gomilanje online tržišta u osnovi gigantski proizvod za traženje proizvoda. A stvar je što je Amazon vjerovatno najveće mesto ove vrste koje je ikada pronađeno na Vebu. To znači da je zajednički nivo tržišne konkurencije stvarno ozbiljan, pa čak i nasilan. Dakle, kako preživeti pod takvim neprijateljskim stanjem stvari koje vladaju preko Amazon online tržišta? Pa, verujem da je ključ za komercijalni uspeh na Amazonu direktno u optimizaciji liste proizvoda za prave ciljne ključne riječi, tako da možete imati bolju online izloženost pretraživanju stvari tamo. A dole su neke razumne izjave i pametne ideje iz Amazon liste stručnjaka za vas da biste optimizirali svoju stranicu na novom nivou.

Savjeti za optimizaciju i trikove iz Amazon Listing Expert

Pre svega, ličimo na to - vaša optimizacija listinga proizvoda je tekući proces koji verovatno nikada neće doći do kraja - b3w slots for free. Mislim da su Amazon Best Sellers i njegova zajednička objašnjenja ranga proizvoda zapravo zasnovana na opštim trgovačkim performansama, u kombinaciji sa pravim načinom optimizacije listinga proizvoda za pretragu predmeta. I stvar je što se ovaj početni proračun obračuna stalno revidira tako da se ažurira na sat i odražava svaku nedavnu istoriju prodaje svakog proizvoda koji se prodaje tamo. A evo nekoliko osnovnih savjeta i trikova koje bi trebalo poznati ne samo od strane svakog stručnjaka za Amazon listing, već od svakog ambicioznog onlajn trgovca koji nudi bilo koju vrstu artikala za prodaju. Dakle, evo šta biste trebali znati o optimizaciji Amazon proizvoda proizvoda, ukratko.

Uopšteno, imate nešto oko 50 karaktera za popunjavanje svakog od pet polja za pretragu. I najzahtevnija stvar ovde je da upotrebite ove ograničenja karaktera mudro i da učinite sve što je potrebno da biste stvorili što više jedinstvenih pojmova za dugotrajne pretrage.

Pojedinačne riječi za pretraživanje (ne riječi)

Relevantnost je među glavnim faktorima rangiranja poznatih po svakom Amazonu, na listi stručnjaka. Međutim, obratite pažnju na to da je stepen točnog tekućeg teksta takođe jak činilac rangiranja (zasnovan na zvaničnim Amazonskim rang listama).

Evo drugih moćnih faktora (osim tačnog teksta upita teksta) uzeti u obzir u algoritmu rangiranja A9: 1)

1. ukupna istorija prodaje;

2. najnoviji napredak prodaje (mesečno, nedeljno, itd. );

3. konkurentna cena proizvoda i izbor;

4. trenutna dostupnost.

  • Nemojte trošiti vreme i trud u ponovnom korišćenju bilo kog dugogodišnjeg ili pojedinačnog termina za pretragu koji je već uključen u naziv proizvoda, kao i listu tačaka na vašem proizvodu.
  • Slobodno razmotrite sve odgovarajuće sinonime i različite kombinacije ključnih reči LSI, koje potencijalno mogu koristiti mnogi uživo kupci koji traže isti proizvod.
  • Bolje izbegavati korišćenje znakova za navođenje, obično zato što će vam smanjiti već ograničenu dužinu za svaki odeljak stranice proizvoda.
  • Ne brinite se o osobinama koje se odnose na interpunkciju, jedinstvene / množine, kao io svim sličnim srodnim varijacijama - Amazon kaže da bi takvi napori mogli biti beskorisni, jer njegov pretraživač obično tretira ove kombinacije na isti način.

December 22, 2017