Back to Question Center
0

Semalt: Stavljanje podataka sa Javascriptom

1 answers:

Kao što su CSS i HTML, JavaScript pomaže podatke o skraćivanju u nekoliko minuta i pruža redovne informacije korisnicima i programerima korisne informacije. Većina sajtova i blogova koristi JavaScript. JavaScript motori ugrađeni su u različite programe i okvire za skeniranje weba i poseduju mnoštvo funkcija. Najpoznatiji okviri su opisani u nastavku - art design business names.

1. Kimono Labs:

Morate naučiti C ++ i JavaScript da biste dobili od Kimono Labs. To je čuvena web scrap ing aplikacija pogodna za programera i programera. Kimono pokreće mnoštvo funkcija i štedi naše podatke, a da ga nemamo. Jednom kada se instaliraju i aktiviraju, Kimono Labs može izvući vaše podatke za nekoliko minuta i pružiti precizne rezultate. Preuzimaće informacije u CSV i JSON formate i koristi API-e za kreiranje i skladištenje kvalitetnih web stranica. Kimono radi prilično brzo i može sakupiti podatke sa sajtova za kupovinu i RSS feedove pogodno.

2. JSON okvir:

Sa JSON Frame-om možete izvući podatke iz JSON i CSV datoteka. Takođe skuplja informacije iz HTML dokumenata i PDF datoteka pogodno. Takođe, možete koristiti ovaj JavaScript okvir za navigaciju kroz različite web stranice. Obavlja svoj zadatak brzom brzinom i sa velikom preciznošću, uštedeći svoje vreme i energiju u određenoj mjeri.

3. Screen Scraper:

Sa Screen Scraperom, možete se baviti različitim teškim zadacima, uključujući precizne podatke za samo tri minuta. To je jedan od najboljih i najsveobuhvatnijih JavaScript okvira do sada. Screen scraper se može koristiti samo kada imate odlične programske veštine i dovoljno znanja o JavaScriptu, Python i C ++. Pored toga, trebalo bi da imate osnovna znanja o XML-u i HTML-u da biste dobili koristi od ovog okvira. Prekida informacije iz HTML dokumenata i možete testirati ovu uslugu pomoću Citrixa ili druge slične platforme. Jednom kada se preuzme i instalira, Screen Scraper će upravljati većim brojem zadataka istovremeno. Pogodan je za mala i srednja preduzeća. Samo treba da imate osnovne veštine kodiranja da biste koristili ovaj okvir na bolji način.

4. Uipath:

Ovaj JavaScript okvir je specijalizovan za razvoj različitih softvera za automatizaciju i pogodan je za preduzeća i webmastere. Uipath takođe koriste i ne-koderi i ne zahteva od vas da naučite bilo koji drugi programski jezik osim JavaScript-a. Neke od njegovih karakteristika su navigacija stranica, skraćivanje PDF datoteka i kopanje kroz blic. Samo treba da otvorite čarobnjaka i istaknete informacije koje želite da oštetite. Uipath će izvući podatke na osnovu vaših zahtjeva i očekivanja. Mi možemo dodati što više web stranica ovom okvirima grebanja kako želimo.

5. Uvoz. io:

To je besplatna desktop aplikacija koja pomaže u skraćivanju informacija sa željenih web stranica. Uvoz. Io je sveobuhvatni JavaScript okvir, pogodan za preduzeća, programera i ne-programera. Nije samo skupljanje podataka r, već i popisivač koji može u roku od tri minuta skratiti do dve hiljade web stranica.

December 22, 2017