Back to Question Center
0

Sklopni alat koji treba razmotriti - objašnjava Semalt

1 answers:

Google maps scraper je relativno nov, lagan, moćan i svestran. Izvlači podatke sa različitih web stranica i Google mapa i dobija rezultate u obliku CSV i JSON. Možete efikasno ciljati poslovne web stranice, brojeve telefona i adrese e-pošte pomoću ove sveobuhvatne usluge. Neke od njegovih karakteristika su razmatrane u nastavku - slots games inca.

1. Razvija podatke u više oblika:

Sa Google mapama strugač možete izvući grad, poštanski broj, rejting, geografske širine, dužine, početak sata i poslovna imena pogodno. Ovaj ekstraktor pomaže pretvoriti sirove podatke u organizovanu formu i štedi vaše vrijeme i energiju. Ako ste umorni da ručno sakupljate i obrađuju podatke i nemate dovoljno sposobnosti za programiranje, morate pokušati Google mape struganjem da biste obavili svoj posao.

2. Dostupno u dve verzije:

Za razliku od drugih običnih usluga za skraćivanje, Google mape skraćenice dostupne su u dva izdvojena izdanja: Standardno izdanje i Demo izdanje. Demo izdanje vam omogućava da probate ovaj softver i uživate u njegovim uslugama do 15 dana. Njeno standardno izdanje koštaće vam 99 dolara i otkriva izvanredne prednosti i karakteristike.

3. Cilja na hiljade stranica svakodnevno:

Jedna od najistaknutijih karakteristika Google mape je skraćenica da ona mijenja do 150.000 web stranica dnevno i ne košta ništa za ovu uslugu. Ovaj alat je odličan za programera i ne-programera i olakšava njima da skrivaju podatke sa više stranica pre nego što kupe svoju plaćenu verziju.

4. Podržava više formata:

Ovaj napredni web skraper ili ekstraktor podataka čuva vaše podatke u JSON, RSS i CF formate; možete otvoriti željene podatke u Excel listovima ili ih direktno uvesti na Google disk.

5. Kompatibilan i pouzdan:

Postoji veliki broj skraćivanja podataka softvera i alata koji ne podržavaju više pretraživača. Za razliku od uvoza. io i Kimono Labs, Google mape strugač je kompatibilan sa Windows 7, Microsoft XP, Windows 8 i Windows 10. Pored toga, kompatibilan je sa Google Chrome-om, Firefox-om i Internet Explorer-om i pouzdan je servis.

6. Prikazuje rezultate točno:

Ako želite da neprekidno pratite i održavate kvalitet podataka dok je oštetjen, trebalo bi da probate Google mape strugač. Ova usluga vam omogućava da pregledate podatke i da popravite sve manje greške same. Štaviše, ona pruža opcije za unos različitih kriterijuma pretraživanja i ključnih reči istovremeno.

7. Radi lakše i jednostavno:

Google mape strugač je jednostavan za korištenje i ima korisnički interfejs. Kada jednom izaberete kategoriju ili unesete ključnu reč i lokaciju, jednostavno morate da započnete pretragu i sačekajte svoje izlaze na nekoliko minuta. Google mape ekstraktor podataka je pogodan za sve vrste preduzeća i kreira čvrste i čitljive CSV datoteke odmah.

8. Ekstrakt bilo gde, bilo kad:

Možete koristiti ovaj alat na pametnom telefonu, tabličnom računaru ili računarskom sistemu i možete obavljati svoje zadatke bilo gdje, bilo kada. Ne morate brinuti o svojim rezultatima. Ovaj alat će pružiti tačne podatke bez obzira na vrstu uređaja koji koristite i pogodan je za freelancere i poslovne ljude. Čak možete i sačuvati žute stranice i bele stranice sa ovom uslugom.

December 22, 2017