Back to Question Center
0

Kako poboljšati strukturu listinga proizvoda Amazon na najbolji mogući način?

1 answers:

S obzirom na to da je Amazon u osnovi veliki pretraživač koji se uglavnom bavi prodajom proizvoda, trebalo bi da znate kako poboljšati stranicu Amazon proizvoda sa pravom optimizacijom za glavne ciljne ključne riječi. I niže ću vam pokazati kako poboljšati listu proizvoda Amazon po glavnim odeljcima kao što su Product Product, Bullet Points, Product Description, kao i Product Images. Na kraju, pronaći se među najvišim relevantnim rezultatima pretrage tamo. Dakle, da vidimo kako poboljšati svoju optimizaciju Amazon za ključne riječi na najbolji mogući način.

Kako poboljšati Amazon proizvod

Pre bilo čega drugog, počnimo sa osnovnim razumijevanjem ključnih reči i njihovom pravilnom upotrebom u okviru cjelokupnog procesa optimizacije tamo - get pr9 links. Dakle, ako želite da vidite veći promet na webu, onda ćete morati da poboljšate svoj Amazon profil i njegove glavne delove - da biste konačno uživali u višem rangiranju među najboljim prodavcima koji su već vodili tamo. S jedne strane, vaše trenutne rang liste pretraživanja će se dobro učiniti - baš kao i stvarne prodajne performanse vaše prodavnice za isporuku. S druge strane, međutim, možete dominirati na tržištu sa nekim stvarno upečatljivim opisima dobro optimizovanim za vaše glavne ciljne ključne riječi i dugotrajne riječi pretraživanja koje koriste pravi kupci. Pa, to je neka vrsta paradoksa - ako ste rangirani, naći ćete se brže i prodati više. Ili obrnuto - kada se brže pronađe, prodat ćete više i rangirati više. U nastavku ću očistiti misteriju i pokazati vam kako poboljšati listu proizvoda Amazon po glavnim odeljcima.

Stvaranje naziva proizvoda

Svaka pojedinačna ključna riječ pronađena u vašem nazivu proizvoda je pretraživana samostalno. To znači da se koristeći bilo koje ključne reči ili reči za dugotrajne pretrage sa dugom repom - kako u naslovu proizvoda, tako i na drugim mestima preko vaše stranice proizvoda - preporučuje se da se izbjegavate po svaku cenu. Prilikom kreiranja naslova proizvoda, ne zaboravite da svoje glavne ključne reči stavite u redoslijed njihovog smanjenja. Na taj način, nikada ne preteruj sa tim, naravno, osim ako ne želite da je previše ispunjen ključnim riječima i učinite sebi više štete nego dobro.

Optimizirajuća lista tačaka i opis proizvoda

Prije svega, obavezno izbjegavajte sljedeće najčešće greške s vašim tačkama i listom proizvoda:

  • Nemojte uključivati ​​bilo kakve potpuno tačne ili čak pogrešne informacije namenske - na primer, samo da biste dobili točno pretraživanje po imenu brenda ili nekog drugog konkurentnog.
  • Izbjegavajte stvaranje predugačke liste metaka ili prekomerno produženih opisa proizvoda upakovanih sa puno nepotrebnih / dupliranih informacija.
  • Nikada ne pokušavajte da preusmerite svoje posetioce na drugu veb lokaciju (npr. e. , ne pokušavajte da koristite cene trećih lica, tačan proizvođač ili otvorene promotivne podatke tamo).
December 22, 2017