Back to Question Center
0

Kako poboljšati strukturu listinga proizvoda Amazon na najbolji mogući način?

1 answers:

S obzirom na to da je Amazon u osnovi veliki pretraživač koji se uglavnom bavi prodajom proizvoda, trebalo bi da znate kako poboljšati stranicu Amazon proizvoda sa pravom optimizacijom za glavne ciljne ključne riječi. I niže ću vam pokazati kako poboljšati listu proizvoda Amazon po glavnim odeljcima kao što su Product Product, Bullet Points, Product Description, kao i Product Images. Na kraju, pronaći se među najvišim relevantnim rezultatima pretrage tamo. Dakle, da vidimo kako poboljšati svoju optimizaciju Amazon za ključne riječi na najbolji mogući način - lagerräume schweiz.

Kako poboljšati Amazon proizvod

Pre bilo čega drugog, počnimo sa osnovnim razumijevanjem ključnih reči i njihovom pravilnom upotrebom u okviru cjelokupnog procesa optimizacije tamo. Dakle, ako želite da vidite veći promet na webu, onda ćete morati da poboljšate svoj Amazon profil i njegove glavne delove - da biste konačno uživali u višem rangiranju među najboljim prodavcima koji su već vodili tamo. S jedne strane, vaše trenutne rang liste pretraživanja će se dobro učiniti - baš kao i stvarne prodajne performanse vaše prodavnice za isporuku. S druge strane, međutim, možete dominirati na tržištu sa nekim stvarno upečatljivim opisima dobro optimizovanim za vaše glavne ciljne ključne riječi i dugotrajne riječi pretraživanja koje koriste pravi kupci. Pa, to je neka vrsta paradoksa - ako ste rangirani, naći ćete se brže i prodati više. Ili obrnuto - kada se brže pronađe, prodat ćete više i rangirati više. U nastavku ću očistiti misteriju i pokazati vam kako poboljšati listu proizvoda Amazon po glavnim odeljcima.

Stvaranje naziva proizvoda

Svaka pojedinačna ključna riječ pronađena u vašem nazivu proizvoda je pretraživana samostalno. To znači da se koristeći bilo koje ključne reči ili reči za dugotrajne pretrage sa dugom repom - kako u naslovu proizvoda, tako i na drugim mestima preko vaše stranice proizvoda - preporučuje se da se izbjegavate po svaku cenu. Prilikom kreiranja naslova proizvoda, ne zaboravite da svoje glavne ključne reči stavite u redoslijed njihovog smanjenja. Na taj način, nikada ne preteruj sa tim, naravno, osim ako ne želite da je previše ispunjen ključnim riječima i učinite sebi više štete nego dobro.

Optimizirajuća lista tačaka i opis proizvoda

Prije svega, obavezno izbjegavajte sljedeće najčešće greške s vašim tačkama i listom proizvoda:

  • Nemojte uključivati ​​bilo kakve potpuno tačne ili čak pogrešne informacije namenske - na primer, samo da biste dobili točno pretraživanje po imenu brenda ili nekog drugog konkurentnog.
  • Izbjegavajte stvaranje predugačke liste metaka ili prekomerno produženih opisa proizvoda upakovanih sa puno nepotrebnih / dupliranih informacija.
  • Nikada ne pokušavajte da preusmerite svoje posetioce na drugu veb lokaciju (npr. e. , ne pokušavajte da koristite cene trećih lica, tačan proizvođač ili otvorene promotivne podatke tamo).
December 22, 2017