Back to Question Center
0

Koji su najbolji Amazon SEO alati dostupni danas?

1 answers:

Nema potrebe da kažete da pod jakim nivoom tržišne konkurencije ne možete da osvojite Amazon tržište - samo stavite svoj proizvod i čekate u očajničkoj nadi da ćete videti bilo kakvu brzu prodaju. Mislim da je to da dođete do potencijalnog kupca i pretvorite je u pravi kupac, morate imati sve na mestu, posebno za optimizaciju vašeg proizvoda. Ali već imate previše za upravljanje, nadgledanje i prilagođavanje u kratkom roku - altalene usate per giardino. A evo, kada Amazon SEO alati stupaju u igru.

Ovi mali online pomoćnici ne samo da vam olakšaju stvari kao Amazon prodavac, ali vam daju definitivno bolji potencijal rangiranja tako neophodan da biste preživeli tamo. Dakle, ispod ću vam pokazati liniju najverovatnije najbolje Amazon SEO alatke koja će vam pomoći u tome. Pa, brzo probajte kroz svaku od njih!

Najbolji Amazon SEO alati

  • Sonar - je besplatni Google produžetak, koji se smatra jednim od najboljih Amazon SEO alata dostupnih na otvorenom pristupu za momenat. Da, Sonar je apsolutno slobodan za korišćenje. Može postati prilično dobro jedno rješenje za pokretanje detaljne istraživanja ključnih riječi potrebnih za identifikaciju više potrebnih kombinacija pretraživanja za korištenje za optimizaciju vašeg proizvoda.
  • Google planer za ključne reči - previše prodavaca e-trgovine, još uvek nisu svjesni stvarno velikog potencijala ovog dobrog starog SEO alata koji već poznaju i dobro koriste profesore industrije. Google planer za ključne reči je verovatno jedan od najboljih Amazon SEO alata, posebno kada je u pitanju istraživanje svih ključnih reči s sveobuhvatnim podacima koji se ne vuku samo sa jedne tržnice (kao što su Amazon, eBay, Alibaba trgovina itd.), ali iz svakog ugla indeksiranog Weba. Jednostavnim rečima, Google planer za ključne reči može postati najbolja polazna tačka za istraživanje ključnih reči na Amazonu, što daje veliku sliku svih trendova pretraživanja vezanih za vašu stavku u prodaji ili kategoriju proizvoda na kojoj ste do. Na kraju krajeva, ovo veoma korisno sredstvo svetskog pretraživača je apsolutno slobodno za korišćenje, kao i uvek.

  • Merchant Words - je među onima prilagođenim Amazon SEO alatima koji su posebno dizajnirani za optimizaciju liste proizvoda i konkurentnih istraživanja ključnih reči tamo. Među njenim najjačim stranama, Merchant Words su se pokazali izuzetno korisni kada je u pitanju održavanje vaše konkurentnosti razvijanjem specifičnih ključnih fraza i dugogodišnjih kombinacija sa najvišim potencijalnim potencijalom. Jedina loša stvar u vezi sa ovim SEO alatom (online platformom, da budete precizniji) je da ćete morati platiti nešto oko 40 dolara za mjesečni pristup. Na kraju krajeva, na vama je samo da odlučite - da platite za preuzimanje vodećih konkurenata vaših najbližih konkurenata, ili da nastavite da dobijate uz pomoć besplatnog softvera isključivo.
December 22, 2017