Back to Question Center
0

Semalt predlaže uslugu skraćivanja Weba

1 answers:

web skrapers su namenjeni za izvlačenje podataka sa različitih web stranica i olakšati proces puzanja. Napravljeni su u Python, Java, Ruby, C ++ i drugim programskim jezicima, a takođe se zovu ekstraktori podataka ili veb berači. Ovdje smo dijelili sveobuhvatnu listu najboljih web skraping softvera na Internetu.

Scrapebox:

Scrapebox nije samo web skraper, već i sveobuhvatni SEO alat. Pogodan je za SEO kompanije, freelancere i webmastere; neke od njegovih jedinstvenih karakteristika su puzanje pretraživača, žetva ključnih riječi, berba proxy-a, objavljivanje komentara i provjera linkova. Plus, ova alatka proverava rang stranice, kreira RSS feedove, izvlači adrese e-pošte, pronađe neregistrovane domene i izvršava desetine zadataka - mobile per tv 55 pollici. Scrapebox je pogodan za ličnu i profesionalnu upotrebu.

Uvoz. io:

Ovaj web skraping softver je već duže vreme. Uvoz. io vam omogućava da stranice pretvorite u odgovarajući API sa samo nekoliko klikova. To vam olakšava povlačenje informacija sa Interneta. Ima puno mogućnosti i može istovremeno rukovati i složenim i jednostavnim sajtovima.

iMacros:

iMacros je jedan od najboljih usisivača podataka na Internetu. Omogućava vam da sakupljate i pohranite podatke prema vašim zahtjevima. Ovaj alat testira i preuzima tekst, slike i video zapise. Sa iMacros-om možete uvoziti ili izvoziti informacije u XML i CSV datoteke. Pogodan je za poslovne ljude i preduzeća i istovremeno vrši više zadataka.

Scrapy:

Scrapy je jedna od najpoznatijih servisa. To je web pretraživač na visokom nivou, koji se koristi za strukturu i organizovanje informacija različitih web stranica i blogova. Neke od njegovih najpoznatijih funkcija su obrada podataka, rukovanje informacijama i istorijske arhive. Omogućava vam da dobijete koristi od svog dobro definisanog API-a i olakšavaju rad.

Mozenda:

Mozenda je pogodna za mala, srednja i velika preduzeća. To je moćan web skreper i pogodno prikuplja sadržaj sa različitih web stranica. Sa Mozendom, možete sakupljati i organizovati informacije na efikasan način. Njegova arhitektura zasnovana na oblaku obezbeđuje brzu primenu i skalabilnost u određenoj mjeri. Ne zahteva održavanje i može izvršiti više zadataka za sat vremena.

PromptCloud:

PromptCloud je poznat po svojim prilagođenim funkcijama za skraćivanje i puzanje. Omogućava vam da puzate i izvadite puno podataka iz više izvora na više od 130 jezika. Podaci se mogu sačuvati ili preuzeti na tvrdom disku za upotrebu van mreže. Pomoću ovog alata možete ciljati veb lokacije za pregled, diskusione forume, društvene mreže i vijesti. PromptCloud deluje kao moćan popisivač i redovno indeksira svoje web stranice za bolje rangiranje pretraživača.

ParseHub:

ParseHub je licenciran od strane Debuggex, Inc. To je jedna od najboljih, moćnih i najpoznatijih servisa za skraćivanje weba. Ovaj nastavak Chrome koristi se za pretvorbu dinamičkih lokacija u čitljive i skalabilne informacije. Za programera i programera, ovaj alat pruža potpunu kontrolu nad strukturom podataka.

WinAutomation:

WinAutomation je licenciran od Softomotive Ltd. To je sveobuhvatan alat za automatizaciju koji vam omogućava da automatizujete ponavljajuće zadatke. On vrši ekstrakciju podataka i lakše puzeće i pruža precizne rezultate. Ovaj uređaj je relativno nov i ima puno mogućnosti: možete uštedjeti izvučene podatke u Excel datoteku ili Google disku za vašu lakoću. Takođe možete izvoziti podatke u XML, RSS i JSON formate.

December 22, 2017