Back to Question Center
0

Semaltske akcije delova programa skrepera o kome biste trebali znati

1 answers:

Program skrapera automatski izvlači podatke ili sadržaj sa različitih web stranica. Može da pročita HTML dokumente, PDF datoteke i tekstualne dokumente i olakšava korisne i značajne informacije prema našim zahtevima. Programeri koriste programe za skraćenje za obavljanje raznih zadataka - orange and black hair fascinators wholesale. Oni uglavnom usmeravaju dinamične veb lokacije i društvene mreže kako bi dobili korisne informacije i pretvorili ih u čitljiv format. Na Internetu stoji stotine do hiljada skraćeničkih programa, a svi imaju različite karakteristike i osobine.

Ovde smo razgovarali o najneverovatnijim karakteristikama koje vaš program skenera treba da ima.

1. Izvršiti podatke u različitim nizovima:

Uverite se da program koji izaberete može izvući informacije u različite teme i istovremeno može obavljati više zadataka. Uvoz. io i Kimono Labs su dvije usluge za skraćenje koje se koriste za popisivanje web stranica i podatke o žetvi. Oni pokreću više tema i učinite vaše iskustvo pretraživanja neuporedivo. Možete izvaditi podatke sa do 30 web stranica i uštedjeti svoje vrijeme i energiju. Ako vaš program obezbedi izvrsne performanse, možete se odlučiti da skine željene podatke.

2. Brzo stavite web stranice:

To je jedna od najistaknutijih karakteristika koje vaš program skenera treba da poseduje. Ako učitava svoje web stranice brzom brzinom, odmah se odlučite za to. ParseHub je korisna usluga za skraćivanje podataka koja prikuplja informacije sa različitih sajtova i stvara kvalitetne rezultate za svoje korisnike. Takođe stvara asinhroni zahtev kao što je AJAX i olakšava rad. Takav program je koristan za preduzeća i programera. Možete izvlačiti sadržaj iz različitih HTML dokumenata i PDF datoteka, kao i ciljati više slika i video datoteka.

3. Dobijate informacije sa sajtova društvenih medija:

Lako se sakupljaju i skupljaju podaci iz dinamičkih sajtova, vesti i putnih portala. Ali ako vaš program za skraćenje može dobiti i izvući podatke sa Facebook-a, LinkedIn-a i Twitter-a, morate ga probati. Easy Web Extract je snažan strugač koji korisnicima novinara lako i jednostavno prikuplja informacije iz društvenih mreža. Takođe može da se bavi različitim Facebook zajednicama i otklanja značajne podatke od LinkedIn-a za svoje korisnike.

4. Automatski projekti u bilo kom trenutku:

Dobar program za skraćenje automatizuje projekte svojih korisnika i štedi vreme i energiju. Octoparse je izvanredna opcija za programera i preduzeća. Možete planirati projekte vađenja podataka ili dozvoliti da ova usluga izvrši web zadatke zadatke sopstvenim. Kompatibilan je sa skoro svim web pregledačima i operativnim sistemima uključujući Windows, Linux i Mac.

5. Izvoz podataka u bilo koji format:

Sa IWebTool Link Extractor-om i Link Extractor-om, ne možete izvlačiti samo željene podatke, već ga i izvoziti u vaš omiljeni format. Uglavnom podržava CSV, XML, Access, HTML, SQL Server i MySQL i pruža vam tačne i pouzdane rezultate. Takođe možemo izvršiti rezultate bilo koje vrste odredišta za bazu podataka putem ODBC veze. Pogodan je za mala i srednja preduzeća i istovremeno otvara veliki broj web stranica.

December 22, 2017