Back to Question Center
0

Kako popuniti amazon prodavca centralno sa ključnim rečima na pravi način?

1 answers:

Pre bilo čega drugog, lice se suočiti - ključna reč i optimizacija pretraživanja na Amazon-u je mnogo drugačija u poređenju sa bilo kojim većim pretraživačima kao što je Google. Mislim, na primer, situaciju kada treba da uključite puno relevantnih ključnih riječi i dugogodišnjih pojmova za pretragu - direktno u posebnim odeljcima na vašoj stranici proizvoda poznatoj kao odeljak za centralne ključne reči za pozadinu Amazon prodavca. Dobro je postaviti sve ključne reči koje su relevantne za vašu kategoriju proizvoda / proizvoda, ali i dalje ne uspijevaju pronaći svoju lokaciju u naslovu proizvoda, ili na primjer listu listova bodova.

Vaš centar za ključne reči Amazon prodavca takođe je dobro mesto za korištenje različitih varijacija ključnih reči što nikada neće učiniti za bilo kakvu vidljivu integraciju (na primjer, česta pogrešna pisma koja su postala ključne riječi na svoj način, kolokvijalni sinonimi, LSI kombinacije itd. ) - contratar hosting opiniones.

Napominjemo da se od početka 2017. godine glavna polja Amazon prodajnih ključnih dijelova za ključne reči indeksiraju za samo 250 znakova. To znači da svaki prodajni prodavac na Amazonu treba da bude proaktivan da ima sve što je potrebno sa svim neophodnim ispravkama napravljenim na vreme. Zbog toga ću vam pokazati kratak niz saveta i korisnih trikova za vašu glavnu kategoriju ključnih reči za prodavce Amazon.Razmotrite sledeće ideje i izjave prilikom prilagođavanja:

  • Uzmite glavnu listu vaših ciljnih ključnih reči i odredite prioritet svake kombinacije po njihovom značaju. Na taj način, zapazite, međutim, da nema potrebe ponavljanja bilo koje pojedinačne ključne reči - samo zato što će Amazon pokrivati ​​različite kombinacije dugih repnih izraza za pretragu u pet osnovnih polja za pozadinu.

  • Pokušajte da unesete što više različitih jedinstvenih ključnih reči za svaki od pet polja što je moguće. Još jednom - uopšte nije neophodno više puta koristiti bilo koju ključnu reč. Bolje da koristite taj ograničeni prostor mudro.
  • Fokusirajte se na uštedu karaktera u vama Amazon prodavac centralne klupske ključne reči. Zapamtite, sa čak i nekoliko znakova smanjite, ponekad možete dodati novi izraz za pretragu.
  • Takođe treba izbjegavati bilo koja ponavljanja pomoću ključnih ključnih riječi. Imajte na umu da sa stanovišta gledišta, ako Amazon A9 rangiranje algoritma za pretragu, samo dve reči vezane kratkim crticama već pokrivaju sve moguće pojedinačne reči i kombinacije riječi. Isto pravilo je za slova gornje i male slova, riječi za punjenje / zaustavljanje, uzvikne tačke (uverite se da se one izbjegavaju po svaku cijenu!).
  • Svaka ključna reč ili dugoročna fraza treba razdvojiti samo sa jednim prostorom. Mislim, komade uopšte nisu neophodne, bolje ih ne dozvolite da preuzmu taj vredan prostor karaktera.
  • Uostalom, uverite se da koristite ceo prostor u odeljku ključnih ključnih ključeva za prodavce Amazon prodavca. Na taj način, ne zaboravite da imate dvostruku proveru da li je sve urađeno bez uključivanja bilo koje ključne reči sa samo malo značaja.
December 22, 2017